Loafer‘iai

Kadangi „Preppy“ stilius šį sezoną ant bangos, todėl ir savo kasdieniniam įvaizdžiui galima suteikti šiek tiek nostalgijos apie mokyklos laikus. Derinio užbaigimui, puikiai tiks „oversize“ marškiniai arba megztinis.

Stilistė Asta Nevedomskytė

Sportiniai bateliai

Masyvūs sportiniai bateliai neatsiejama laisvalaikio stiliaus detalė, todėl sportiškam įvaizdžiui puikiai tiks šalia plačiaklešnių kelnių, džemperio ir pūstos striukės.

Kaubojiški batai

Kaubojiški batai jau tapo rudens sezono avalynės klasika. Derinami ne tik su sijonais ar suknelėmis, bet dažnai galime pamatyti į juos sukištas laisvalaikio ar klasikinio modelio kelnes. Įvaizdžio užbaigimui puikiai tiks džinsinis ar odinis švarkas.

Smailianosiai

Kaip teisingai pasirinkti avalynę prie plačių kelnių

Norint atkartoti vakarietišką tendenciją, plačias kelnes galima derinti su smailianosiais aulinukais. Kartu, parinkus palaidinę ir švarką, galima sukurti dalykinį įvaizdį.


Masyvūs auliniai batai

Masyvaus pado aulinukai gali būti mūvimi tiek po kelnėmis tiek jas sukišant į vidų. Pastarasis variantas pasitarnaus lietingą dieną, norint apsaugoti kelnes nuo drėgmės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)