Avinas: tradicinis džinsinis švarkelis

Avino – pirmojo Zodiako ženklo atstovės mėgsta, kai jas laiko naujų mados krypčių pranašėmis. Kitaip sakant, šios moterys ypač palankiai vertina daiktus, kuriuos turi tik jos ir niekas kitas. Nors dėl tokių Avinų prioritetų dovanas išrinkti gana sunku, visada galima kliautis kokiu nors laiko patikrintu ir etalonu tapusiu variantu. Kaip tik toks apibūdinimas tinka kad ir tradiciniam mėlynos spalvos džinsiniam švarkeliui.
Gigi Hadid

Jautis: raštuota šilko skarelė

Jaučio ženklo atstovės neretai per klaidą palaikomos tuščiagarbėmis ir pasipūtėlėmis. Vis dėlto jos taip pat nori gerai atrodyti. Renkant dovaną galima apsistoti ties kokiu nors ilgaamžiu daiktu, kaip antai raštuota šilko skarelė, stilingai atrodanti apsukta aplink kaklą, rišą ar pririšta prie rankinės.
Skarelė

Dvyniai: stambus žiedas

Dvyniai, kaip žinia, – apsigimę bendravimo meistrai ir kompanijų sielos, tad ir dovanoti jiems reikia tokius daiktus, kurie galėtų tapti kokio nors pašnekesio tema ar bent atkreipti aplinkinių dėmesį. Vargu ar prašausite išrinkę į akis krentantį žiedą su stambia akute – tokį aksesuarą šio Zodiako ženklo atstovės bent kelias savaites tikrai laikys tinkamai jų įvaizdį pagyvinančiu akcentu.

Vėžys: šiltas megztukas

Vėžiai pasižymi giliomis emocijomis ir dideliu jausmingumu. Nenuostabu, jei Vėžio ženkle gimusi jūsų draugužė – ideali klausytoja, iš kurios visada galite sulaukti paguodos sunkiomis gyvenimo akimirkomis. Neverta nė abejoti, kad ji tikrai apsidžiaugus ir pajus jūsų dėkingumą, gavusi dovanų jaukų ir minkštą megztuką.

Liūtas: leopardo kailio raštais marginti aulinukai

Zodiako ženklo, kurio pavadinimas išsyk asocijuojasi su džiunglėmis, atstovei vertėtų išrinkti ką nors, kas padėtų atsiskleisti laukinei gamtai artimai jos prigimčiai.

Mergelė: metalinio atspalvio laisvalaikio bateliai

Mergelės ženklo atstovės gali užminti tam tikrų mįslių. Viena vertus, jos ypač mėgsta gamtą ir tai, kas vyksta natūraliai. Kita vertus, jos nepaliauja rūpintis, kad viskas būtų atlikta idealiai. Vis dėlto atminkite, kad nepaisant šio polinkio į kraštutinumus, ypač aukštus reikalavimus šio zodiako atstovės kelia daiktų kokybei.

Rinkdamos šio ženklo atstovei dovaną apsvarstykite firminių laisvalaikio batelių variantą – lai jais apsiavusi į miestą ji eina su dar didesniu entuziazmu.

Svarstyklės: išskirtiniai auskarai

Jei jūsų draugė pagal Zodiaką – Svarstyklės, savo aistros vertingiems papuošalams ji tikriausiai nė neslepia. Vis dėlto vargu ar kokį nors daiktą ji įvertintų labiau, nei tą, kuris dovanojamas iš širdies. Pasistenkite rasti kokius nors išskirtinio dizaino auskarus, kuriuos segėdama ji kaskart pagalvotų apie jus.

Skorpionas: kokybiška piniginė

Visada savimi pasitikinti Skorpiono ženklo atstovė yra drąsi, o kartais gali būti net įžūli. Nustebinkite ją ryškiai raudona pinigine: tokia dovana ne tik atitiks jos poreikį dominuoti, bet ir patenkins su polinkiu į praktiškumą susijusius reikalavimus.

Šaulys: ilga gėlėta suknelė

Šaulio ženklo moterys paprastai yra smalsios ir kupinos paslapčių. Jos negali atsispirti kelionių aistrai. Romantiška, bohemiško stiliaus gėlių motyvais puošta suknelė jai tikrai pravers vaikštinėjant Kaprio saloje.
Paryžiaus aukštosios mados savaitės gatvės stilius

Ožiaragis: laikrodis

Moterys, kurių Zodiako ženklas – Ožiaragis, vertina punktualumą ir yra atsakingos, todėl joms dovanojamas daiktas turi būti kaip nors su šiais bruožais susijęs. Klasikinio stiliaus laikrodis su subtiliomis rožinio atspalvio detalėmis – kone idealiai jos būdą atitinkantis aksesuaras.

Vandenis: marškinėliai su lakonišku užrašu ar piešinėliu

Vandenio ženklo atstovės nėra nusiteikusios gaišti laiko valydamos lengvai susitepančius audinius, todėl tikrai apsidžiaugs lakoniškais medvilniniais marškinėliais su kokiu nors skambiu užrašu ar piešinėliu: susikišusios juos į gėlėmis margintą midi sijoną jos jausis susikūrusios išties nepakartojamą ansamblį.
Marškinėliai

Žuvys: tamprės jogos treniruotei

Žuvų ženklo moterys sugeba užjausti, pasižymi nebloga intuicija, be to, mėgsta jaustis lepinamos. Nereta tiesiog apsėsta aistros jogai. Kaip tik todėl dar viena pora tamprių joms tikrai bus neprošal.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)