Palaidinė ar marškinėliai, pasibaigiantys ties džinsų juosmens linija

Džinsai aukštu liemeniu – puikus pasirinkimams, norinčioms pabrėžti liauniausią liemens dalį. Trumpi marškinėliai ar palaidinė, pasibaigianti būtent ten, kur ir džinsų juosmuo, puiki alternatyva toms, kurioms pabodo tradiciniai marškinėliai.

Norite atrodyti aukštesnė? Rinkitės platėjančius džinsus aukštu liemeniu

Jeigu patinka džinsai aukštu liemeniu, platėjantys džinsai aukštu liemeniu turėtų patikti dar labiau. Jie puikiai atrodo su į kelnes sukišta palaidine. Priderinkite masyvius batus grubiu kulnu ir atrodysite tarsi nužengusi tiesiai iš mados žurnalo viršelio.

Sportiniai bateliai

Kartais labai sunku rasti reikiamą kasdieninio atsainumo ir apsileidimo pusiausvyrą. Džinsai ir sportiniai bateliai, derinami prie nuskalbtų marškinėlių, ne pats gaiviausias pasirinkimas, tačiau džinsai aukštu liemeniu, sportiniai bateliai ir į kelnes sukišta natūralaus pluošto palaidinė ar marškiniai – tiesiog idealus pasirinkimas savaitgaliui.

Apatinuko stiliaus palaidinė

Džinsai aukštu juosmeniu gali atrodyti ir itin prabangiai. Neprašausite pro šalį prie tokių kelnių pasirinkusios apatinio trikotažo įkvėptą palaidinę su petnešėlėmis ir nėriniais. Nuosaikūs žemakulniai, raudonos lūpos ir šypsena – esate pasiruošusios šturmuoti net ir prabangiausią vakarėlį.

Nepersistenkite – mažiau yra daugiau

Visos mes norime atrodyti nepriekaištingai ir tam dedame ypatingas pastangas, tačiau kartais perlenkiame lazdą. Kartais mažiau tikrai yra daugiau: jeigu turite jums idealiai tinkančius džinsus, viršus gali būti labai paprastas ir kuklus. Akcentams pasirinkite derantį diržą ir gladiatoriaus basutes.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)