Štai aštuoni garderobo elementai, kuriais patartina apsirūpinti šiam rudeniui:

Neperšlampamas lietpaltis

Kai rasite kokybišką neperšlampamą lietpaltį, suprasite jo vertę. Patikėkite – šie lietpalčiai niekada neišeina iš mados. Jie lengvi, saugo nuo drėgmės – tai praktiškiausias, o tuo pačiu stilingas drabužis, kurį su malonumu pasivilksite lietingą dieną eidamos iš namų.

Viktorijos laikų stiliaus pusbačiai

Kiekvieną rudenį ieškome tobulų pusbačių, kuriuos galėtume avėti rudenį, žiemą ir pavasarį. Šiemet bus madingi pusbačiai su Viktorijos laikų detalėmis (įmantriai išriesti kulniukai), kurie tiesiog stebėtinai tinka prie visų rudeninių drabužių.

Laisvas megztinis

Dėmesio – tai ne maišo formos nertinis. Tiesiog nusipirkite stilingą megztinį su platokomis rankovėmis. Tegu ši didelė detalė būna žavus kontrastas apgludusiam liemeniui. Prie tokio megztinio tiks kelnės aukštu liemeniu.

Odinės kelnės

Natūralios arba dirbtinės odos kelnės – lengviausias būdas paįvairinti džinsų ir megztinio uniformą. Odinės kelnės prabangios, su jomis šilta ir jos atrodo elegantiškiau nei motociklininko striukė.

Plonas golfas

Nereikia storo, plataus nertinio su aukšta apykakle, bet prisiminkime elegantiškus šešto ir septinto dešimtmečio golfus. Plonytis golfas su vidutinio ilgio sijonu arba laisvo kirpimo džinsais atrodys rudeniškai, dailiai, moteriškai.

Languotas mokyklinę uniformą primenantis sijonas

Languoti audiniai tinka rudeniui, gėlėti – pavasariui, ne naujas, bet taiklus pastebėjimas. Norint atkartoti rudenines nuotaikas neprivalu rinktis sunkių, storų languotų audinių. Labai gražiai atrodysite su lengvo audinio neutralių spalvų palete.

Šilkinis kaspinas į plaukus

Šį rudenį madingi šilko kaspinai. Be to, jie mėgstami kaip baigiamasis dailus aprangos akcentas. Nespėjote išsiplauti galvos? Susikelkite plaukus ir perriškite šilkiniu kaspinu. Jei norisi pagyvinti minimalistinę aprangą – pikantiškumo suteiks šilkinis kaspinas plaukuose.

Nepriekaištingo pasiuvimo švarkas

Kiekviena šiuolaikiška moteris privalo turėti bent vieną švarką savo garderobe. Taip, ir jūs. Vėstantys rudens orai – tinkamas metas bent kartą per savaitę jį apsivilkti.

Straipsnyje panaudotos Vida Press nuotraukos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)