Pašnekovė sako, kad šį sezoną galima išskirti keturis pagrindinius mados akcentus.

Kutai šį sezoną grįžo su trenksmu ir jų yra ir bus pilna visur – ant švarkų, batų, rankinių, diržų. Kiekvienam drabužiui jie prideda nepakartojamą prieskonį ir padaro jį unikaliu. Taip pat reikėtų išskirti ir gėlėtus raštus, kuriuos įkvėpė 60 – tųjų stilius“, – sako A. Raizgienė

Specialistė sako, kad taip pat didelį dėmesį europiečiai skiria ir sportiniam stiliui: „Reikia pripažinti, kad šį pavasarį ir vasarą grįžta sportinis stilius, kuris buvo populiarus 80 ir 90-aisiais. Tai yra sportiniai kostiumai, kurie yra derinami prie laisvalaikio rūbų. Be to, daugelis merginų prie sportinių kostiumų derina ir aukštakulnius“.

Sportinis stilius

„Tačiau noriu įspėti merginas, kad su tokiu pasirinkimu nereikėtų perlenkti ir siūlyčiau visuomet pagalvoti į kokį renginį einate ir kokius rūbus renkatės. Sportinis stilius tikrai tinka laisvalaikiui, tačiau nerekomenduoju tokių rūbų rinktis einant į kiną ar pasimatymą“, – sako A. Raizgienė.

Plastikas karaliaus, bet ne visur

„Galime pastebėti, kad vis labiau populiarėja plastikas. Tai reiškia, kad tie patys lietpalčiai, permatomos rankinės, batai. Viskas, kas iš plastiko tampa vis labiau populiaru. Ir tai bus ypač populiaru jaunimo tarpe, kurie ieško naujovių, savitumo“, – teigia A. Razgienė.

Pavasario tendencijos

„Bet vėlgi, turime kalbėti ir apie patogumą. Norėčiau visus įspėti, kad ypač renkantis avalynę, galbūt derėtų pagalvoti, ar plastikas ir guma čia yra geriausias pasirinkimas. Turint galvoje, kad didžiosios sporto rūbų gamintojos yra sukūrusios ne vieną laisvalaikio avalynės liniją, kuri puikiai atrodo prie bet kokių rūbų. Nenorėčiau nurašyti ir odinių batų, kurie kaip ir visais laikais turės savo vertę“, – pasakoja moteris.

Be to, A. Razgienė sako, kad šį sezoną nereikėtų nurašyti ir netradicinių rankinių: „Moterys įprastai renkasi klasikines rankines, tačiau šį sezoną siūlyčiau visoms išbandyti ir kiek primirštas rankines per juosmenį. Įsigyti tikrai stilingą tokio tipo rankinę nėra lengva, tačiau tikrai tokį Jūsų stilių įvertins aplinkiniai“.

Tendencija

Šį sezoną ypač didelio populiarumo sulaukė viena spalva

Ultravioletinė spalva buvo paskelbta kaip oficiali šių metų spalva. Todėl visos ir visi, kurie rinksis irisų, levandų ar žibučių spalvos rūbus – pataikys į dešimtuką. Norėčiau padrąsinti merginas nebijoti violetinių atspalvių, nes jie tinka prie visų odos tipų. Šiuos atspalvius paprasta derinti tiek su tamsesniais, tiek su šviesesniais atspalviais“, – sako A. Razgienė

Dior

Vyrų fronte – klasika

A.Razgienė sako, kad vyrai savo spintose apie kardinalius pokyčius neturėtų galvoti, tačiau ekspertė teigia, kad šiais metais vyrais turėtų pirmenybę teikti klasikai.

„Kardinalių pokyčių vyrų stiliaus fronte nenusimato. Pirmenybę reikėtų teikti klasikai – klasikiniams ir kokybiškiems džinsams. Taip pat rekomenduočiau džinsinius marškinius derinti ne tik prie to pačio atspalvio džinsų, bet ir prie madingų „chinos“ tipo kelnių. Ir, žinoma, niekur nedingo „langeliai“ – nuo kostiumo iki marškinių, languotas raštas išlieka prioritetu kiekvieno vyro spintoje“, – kalbės A. Razgienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)