13
Kitas

2022 metų „Dior“ pavasario-vasaros kolekcijoje sugrįš tai, kas buvo madinga prieš 50 metų

„Chanel“ 2022-ųjų metų atostogoms skirti drabužiai


Prancūzų mados namai „Chanel“ drabužiams suteikė roko prieskonį, kutais, karoliukais ir odos detalėmis paįvairinti ansambliai – tai pavyzdžiai iš 2022-ųjų metų atostogoms skirtų drabužių kolekcijos. Aprangos deriniuose dominuoja juoda ir balta spalvos, grafikos raštai, raštuotos palaidinės ir plačios kelnės.

Iš bendro kolekcijos konteksto išsiskiria žaismingų trumpų suknelių ir tinklinių kojinių deriniai. Kai kurios suknelės siuvinėtos karoliukais išpuoštomis rankovėmis. Kutai, neapsiūti kraštai, oda, karoliukai, blizgios detalės ir siuvinėti motyvai papildė net „Chanel“ vizitine kortele tapusius tvido švarkus bei sijonus. O prie viso to – smailianosiai batai. Kolekcijos autorės Virginie Viard suformuotas įvaizdis primena ir 7-ojo dešimtmečio modernumą ir pankų erą.


13
Kitas

2022 metų „Dior“ pavasario-vasaros kolekcijoje sugrįš tai, kas buvo madinga prieš 50 metų

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją