O kaip išsirinkti tinkamą, šiltą ir už padorią sumą? Toks klausimas kamuoja kone kiekvienais metais. Vieni siaubia didžiuosius prekybos centrus, kiti – Gariūnų turgavietę, bet kai miestą apėmęs toks didžiulis prieškalėdinis spūsčių maratonas, per spūstis tampa sunku vienur ar kitur nuvykti.

Tad gal verta pasižvalgyti, kokius šiltus apdarus siūlo atokiau esančios ir ne prekybos centruose įsikūrusios dėvėtų drabužių parduotuvės? DELFI Stilius apsilankė skirtinguose dėvėtų drabužių parduotuvėse ir pamėgino rasti skirtingų paltų, kurie tiktų įvairioms progoms ar skoniams.

Čia aptikome įvairaus ilgio striukių, paltų ir net kailinių. Radome ir tokių, kurie mėgsta žaismingesnius modelius ar dievina ryškesnes spalvas. Yra ko pasirinkti tiek klasikinių ar vintažinių modelių gerbėjoms – tiek su gobtuvais, tiek ir be jų ar įdomesnėmis apykaklėmis.

Skyrus laiko paieškoms, pamatėme ir leopardinius kailinukus, ir languotą paltą, ir prabangaus prekinio ženklo striukę, taip pat ir vintažinius paltus, tarsi ištrauktus iš močiutės spintos.

Pigiausias čia kainavo 5,50 EUR, o brangiausias – 25 EUR. Tad už tokią sumą tikrai neteks nuskriausti savo turimo biudžeto ar išleisti kelis šimtus eurų sumos už vieną pirkinį.

Taip ne tik sutaupysite, bet ir prikelsite nenudojamus daiktus naujam gyvenimui bei prisidėsite prie aplinkos tausojimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)