Pateikiame rekomendacijas, kam šį rudenį verta skirti didesnę sumą, o kam galima sutaupyti.

Sutaupyti: „Oversize“ švarkas

Šiuo metu prekyboje didelė„oversize“ švarkų pasiūla, tad ir kainų yra įvairių. Už visiškai prieinamą kainą galima rasti ir klasikinį, langučiais margintą, ir grubesnį chaki spalvos švarką. Galite dairytis tokio švarko dėvėtų drabužių parduotuvėje – svarbu, kad tiktų rankovių ilgis ir pečiai. O net jei kas nors ir netiks, galite nunešti pataisyti – nusipirkus daiktą pigiai, negaila sumokėti siuvėjai.

Išlaidauti: odiniai drabužiai, batai ir aksesuarai

Pagalvokite, koks yra mėgstamiausias jūsų drabužis (palaidinė, kelnės ar itin figūrą pabrėžianti suknelė) ir įsivaizduokite jį pasiūtą iš kokybiškos odos. Ar renkatės natūralią, ar dirbtinę odą, neverta taupyti kokybės sąskaita. Odiniai drabužiai yra puiki, ilgai tarnaujanti investicija, tik svarbu juos tinkamai laikyti, prižiūrėti ir galėsite džiaugtis ne vienus metus.

Sutaupyti: gėlių raštai

Romantiški didelių gėlių raštai ant tamsaus audinio traukia akį, tačiau jie atrodo ryškūs tik pirmus kelis kartus juos dėvint, o po kelių skalbimų labiau primena nuvytusią puokštę. Kad jūsų spintoje netrūktų žiedų, įsigykite tokį gėlių raštais margintą drabužį, kuriam nublukus nebūtų gaila atiduoti į labdarą.

Išlaidauti: žąsų kojelių raštas

Kitaip nei kiti į madą ateinantys ir iš jos išeinantys raštai, žąsų kojelių raštas yra tikra klasika. Tiesiog pažiūrėkite į mamos ar močiutės spintą – tikrai rasite tokiu raštu margintą drabužį. Tai reiškia, kad šiuo vienspalviu raštu margintą švarką ar elegantišką suknelę galėsite dėvėti daug metų.

Negailėkite pinigų žąsų kojelių raštu margintam drabužiui, tačiau rinkitės klasikinio kirpimo drabužį, kuris niekada neišeis iš mados.

Sutaupyti: kareiviško stiliaus kelnės su kišenėmis („cargo“)

Akys jūsų neapgauna – kareiviško stiliaus kelnės iš tiesų sugrįžta į madą, dargi su trenksmu. Įvairiausių tokio stiliaus kelnių rasite paprasčiausiose gatvės mados parduotuvėse, todėl nebūtina išlaidauti dizainerių kurtam variantui. Be to, šios kelnės yra kasdienis drabužis, tad taip jas ir nešiokite (nepamirškite prie jų priderinti marškinėlių ir švarko).

Išlaidauti: flisinis švarkas ar megztukas

Supraskite teisingai: nesigailėsite investavę didesnę sumą į kokybišką, ilgai tarnausiantį ir šiltą flisinį megztinį tik tuo atveju, jei mokėsite jį stilingai derinti su kitais drabužiais. Be abejo, flisinis švarkelis ar megztinis tobulai dera laisvalaikio aprangoje, prie tamprių ir sportbačių, bet galite derinti drąsiau – pavyzdžiui, prie gėlėtos suknelės arba savo mėgstamų šviesių džinsų ir aukštakulnių.

Straipsnyje panaudotos Vida Press nuotraukos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)