Pavyzdžių išvysite mados namų „Balmain“, „Michael Kors“, „Buberry“, „Erdem“, „Balenciaga“ ir „Fendi“ 2020-2021 m. rudens ir žiemos kolekcijose. Daugelis rinkosi klasikinį rombų formos dygsniavimą, o „Fendi“ sukneles, kombinezonus ir paltus dygsniavo įstrižomis linijomis.

Rudenį ir žiemą ieškokite ilgo dygsniuoto palto arba striukės, kaip ir praėjusiais metais, madingos bus pūstos slidininkų stiliaus striukės ir šiltos laisvalaikio liemenės.

Jei norite išskirtinio lauko rūbo, įsigykite dygsniuoto audinio apsiaustą, kurį galima vilkėti ne tik ant megztinio, bet ir plonesnės striukės ar puspalčio. Šį sezoną be lauko drabužių madingi ir elegantiški dygsniuoti švarkai bei dygsniuotos odos drabužiai ir aksesuarai.

Viena ryškiausių 2020 m. rudens tendencijų – dygsniuotos odos rankinės, tokių rasite garsiausių mados namų kolekcijose, nuo „Saint Laurent“, „Balenciaga“, „Prada“ iki „Gucci“.



Straipsnyje panaudotos Vida Press nuotr.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)