Daugiau ne 20 metų meno vadovas ir medžiaginių gėlių dizaino iniciatorius Hervé Gambs pasižymi itin kruopščiu ir instinktyviu požiūriu į kūrybą – kuria jutimines patirtis ieškantiems netradicinės prabangos.

Susitikimo metu dizaineris iš Paryžiaus pripažino tyrinėjantis įvairias kvapines išraiškas ir suteikiantis tradicinei prancūzų aukštajai parfumerijai naują prasmę, kuria intymius ir jausmingus aromatus, atspindinčius kūrėjo aistrą autentiškumui.

Pasak Hervé Gambs, kontrastas tarp paprastumo ir ypatingo rafinuotumo netruko tapti prekės ženklo išskirtinumu.

„Aš esu įsitikinęs, kad grožio esmė glūdi gamtos širdyje“, – mano kvapų kūrėjas.

Prancūzas prašo jį vadinti ne parfumeriu, o kūrėju, instinktyviai naudojančiu kvapiąsias medžiagas meno kūrimui. Jis nebijo nutolti nuo standartinių kvepalų, o kūrinius pateikti unikalius ir tikrus.

Kūrybinis procesas vyksta taip – kiekvienas iš jų yra vis kitų, kruopščiai atrinktų natūralių ingredientų išryškinimas, sutelkiant dėmesį į neįtikėtinas subtilybes, pabrėžiant jų savitumą ir grožį. Siekdamas sustiprinti savo kompozicijas, Hervé Gambs renkasi lėtesnį kelią ir prailgina maceracijos procesą, leidžiant visiems komponentams susilieti kartu. Taip išaukštinama kiekvienų kvepalų širdis, jiems suteikiama gylio ir stulbinančio ilgalaikiškumo.

„Kvepalai gimsta iš žaliavų ir bekompromisės kūrėjo asmenybės susidūrimo“, - atskleidžia kvapų menininkas.

Herve Gambs

Trys aromatai tinkantys ir moterims, ir vyrams:

1. Parfum Couture „Hotel Particulier“. Šis jausmingas ir šiuolaikiškas aromatas, kuriame švelnų vanilės, rožės ir tongapupės derinį išryškina ambros ir santalo natos. Šis akordas suteikia kvapui išskirtinio gylio ir elegancijos.

2. Parfum Couture „Coup de Grace“. Jausmingumas ir intensyvumas tyriausioje formoje. Drąsaus damaskinės rožės aromato magija išryškinama ryškios šafrano natos ir gilių pamatinių ambros, vetiverijos ir santalo natų, sukuriančių įtikinamą ir maištingą aromatą.

3. Parfum Couture „Rouge Cardinal“. Dieviškas ir neįprastas aromatas, kuriame kerintis apelsinmedžio žiedų, smilkalų ir pačiulio akordas išryškinamas vanilės ir kakavos absoliuto. Šis aromatas kviečia protą ir jausmus į egzotišką kelionę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)