Šį sezoną „cargo“ kelnės (dar vadinamos darbinio, karinio ar turistinio stiliaus) įsibrovė į mados tendencijas nauja jėga. Tokiomis savo drabužinę papildė ne tik populiarios madistės, pavyzdžiui, Leonie Hanne, Emili Sindlev ar Laura Eguizabal, bet ir mados pasaulio ikonos, tokios kaip dizainerė Donatella Versace, manekenė Bella Hadid ar Kim Kardashian. Vienos jų renkasi itin plačias kasdienes „cargo“ kelnes maksi dydžio kišenėmis, kitos – kiek elegantiškesnes, pasiūtas iš žvilgaus satino ar vasariškas ryškiaspalves.

Nors šiltąjį sezoną darbinio stiliaus kelnių rasite pačių įvairiausių, siūlome atkreipti dėmesį į tris populiariausias tendencijas. Viena jų – su įprastomis „cargo“ kelnėmis šią vasarą besivaržantys to paties stiliaus džinsai.

Madistės plačias kelnes su kišenėmis derina ne tik prie kasdienės avalynės – vintažinio stiliaus kedų ar drobinių sportinių batelių, bet ir prie aukštakulnių: nuo elegantiškų batelių smailais priekiais, žėrinčių basučių iki įsispiriamų aukštakulnių šlepečių.

Žvilgtelėkite į pagrindines darbinio stiliaus kelnių tendencijas ir pasisemkite idėjų, su kuo jas derinti.

1. Kargo džinsai


2. Karinis stilius ir kamufliažo raštas


3. Žalsva chaki spalva