Victoria Beckham skaičiuoja jau tryliktus dizainerės karjeros metus, per šį laikotarpį ji įrodė ne tik turinti puikų skonį, bet ir jaučianti vyraujančias stiliaus sroves. Viena po kitos pristatomos „Victoria Beckham“ kolekcijos nuolat sulaukia teigiamų atsiliepimų, o savo mados namų rūbus vilkinti Victoria vadinama viena elegantiškiausių garsenybių.

Victoria Beckham

Pristatome penkias aktualias Victorios Beckham stiliaus taisykles:

1. Juoda ir balta

Šiam klasikiniam spalvų deriniui nedaro įtakos greitai kintančios tendencijos, jis visuomet atrodys elegantiškai, išlaikytai ir tiks įvairiomis progomis. Jeigu norite įvaizdžiui suteikti daugiau dramatiškumo, rinkitės griežtesnius siluetus, nebijokite įdomesnių kirpimų, pavyzdžiui, švarko plačiais atvartais, palaidinės asimetriška arba aukšta apykakle.

2. Audinių ir raštų žaismas

Įvaizdis atrodys išraiškingiau, jei derinsite skirtingų raštų ar audinių drabužius ir aksesuarus. Savo naujausioje 2021 m. rudens kolekcijoje V. Beckham derina stambių ir smulkių gėlių žiedų raštus, šilką ir metalizuoto efekto odą, „skaliko dantų“ languotumą ir augalijos motyvus arba vilną, mezginius ir akinantį blizgesį.

3. Nebijokite raudonos

Viena mėgstamiausių Victorios spalvų – šilta raudona. Dažnai dizainerę galima išvysti ir vilkinčią raudonai nuo... iki..., tokie įvaizdžiai atrodo itin efektingai. V. Beckham renkasi midi ilgio raudonas sukneles, satino sijonus ir raudonus megztinius, puošiasi klasikiniais raudonais kostiumais, avi raudonus ilgaaulius. Raudoną Victoria derina ne tik su neutraliomis spalvomis, bet ir ryškesnėmis: violetine, žalia, oranžine ar mėlyna.

„Victoria Beckham“ 2021 m. rudens kolekcijos modeliai

4. Midi ilgis

V. Beckham pirmenybę teikia midi ilgio suknelėms ir sijonams. Kad ilgesnis rūbas nekurtų žemesnės figūros įspūdžio, Victoria prie midi ilgio derina aukštakulnius batelius, suteikiančius įvaizdžiui papildomos elegancijos.

5. Kai dvejojate, renkitės kostiumą

Kaip sako V. Beckham, jeigu nežinote, kuo rengtis, nedvejodama vilkitės kostiumą. Šiandien kelnių kostiumai puikiausiai tinka tiek progomis, kai norisi pasipuošti, tiek laisvalaikiu. Jeigu norite sukurti dalykinį įvaizdį, kelnių kostiumą vilkėkite su klasikiniais marškiniais, šilkine arba nėriniais dekoruota palaidine it aukštakulniais. Jei norite neįpareigojančio įvaizdžio, kostiumines kelnes ir švarką renkitės su trikotažiniais marškinėliais ir sportiniais bateliais.