Tinkama liemenėlė. Didelių krūtų savininkės turėtų kruopščiai rinktis apatinį trikotažą. Kai krūtinė yra didelė, derėtų segėti kuo paprastesnę liemenėlę be pagalvėlių ar silikono kaušelių. Liemenėlės petnešėlės turėtų būti platesnės, nes joms tenka nemaža apkrova prilaikant biustą. Nesirinkite per daug atvirų, nes tokios dažniausiai sukuria netaisyklingą formą, tinkamai neapgaubia ir neprilaiko. Taip pat venkite liemenėlių su įvairiais pagražinimais (nėriniai, karoliukai ir pan.), kurie vizualiai didina.

Tinkamas rūbo dydis. Venkite pernelyg aptemptų drabužių. Ypač jei tai susagstomi marškiniai ar megztukas. Renkantis tokio tipo rūbą, žiūrėkite ar sagutės ties krūtine nesiskečia, ar nesimato liemenėlės. Verčiau pasirinkite marškinius vienu dydžiu didesnius ir esant poreikiui ties juosmeniu pasiaurinkite. O jei dar turite užsilikusių ankštų marškinių ties krūtine, nešiokite juos prasegtus po apačia vilkint palaidines ant petnešėlių.

Tinkamas iškirptės formos pasirinkimas. Turint didelį biustą, venkite pernelyg uždarų palaidinių. Puikiai tinka V iškirptė, kuri pabrėš jūsų kaklą bei prailgins liemens liniją. Tačiau nepersistenkite su iškirptės gyliu, nes galite peržengti plonytę liniją tarp gražu ir vulgaru.


Kaklo papuošalai. Venkite pernelyg masyvių kaklo papuošalų. Jie dar labiau stambins jūsų viršutinę kūno dalį bei sutelks dėmesį į ją. Puoškitės subtiliais vėriniais ir norėdami išlaikyti proporcijas, rinkitės tinkamus jų ilgius.

Aplikacijos. Turint didelę krūtinę nesirinkite viršutinės dalies drabužių su aplikacijomis ties krūtine. Įvairūs siuvinėjimai, mezginiai ar kitos dekoracijos su iškilumais dar labiau išdidina jūsų biustą. Lygiai taip pat venkite ir stambių, ryškių užrašų, nes vėl visas dėmesys bus sutelktas į krūtinę. Nebent jūsų tikslas ir būtų atkreipti dėmesį būtent į šią kūno dalį.

Raštai ir spalvos. Didžiakrūtėms vertėtų vengti horizontalių dryžių, kurie dar labiau išplatina. Taip pat nesirinkite pernelyg stambių raštų. Turbūt ne paslaptis, kad vienspalviai tamsesni rūbai vizualiai lieknina, o šviesūs atvirkščiai. Bet tai nereiškia, kad jums reikėtų visiškai atsisakyti šviesių ar ryškių spalvų. Svarbiausia geras derinimas ir tinkamos proporcijos.

Siluetai. Norint išlaikyti balansą ir sukurti harmoniją turint didesnę krūtinę, nesirinkite pernelyg aptemptų apatinės dalies rūbų. Žaiskite su sluoksniais, ilgiais, raštais, spalvomis.

Meilė sau. Pats svarbiausias punktas- meilė sau. Išmokite priimti save tokią, kokia esate, trūkumus paverskite privalumais ir nesidairykite į nepagrįstus visuomenėje kuriamus standartus. Jūs esate tokia viena ir tai jus daro išskirtine. Su meile SAU gimsta pasitikėjimas, užtikrintumas, žavesys ir svarbiausia- meilė kitiems.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)