Akivaizdu, kad apie tokią šios drabužio detalės paskirtį nežinojo daug žmonių – socialiniame tinkle „Twitter“ aštuoniolikametės Francheskos Horsburgh paskelbtas įrašas netruko pasklisti po internetą.

Kambrijoje gyvenanti mergina, aišku, nėra vienintelė, kuriai pagaliau pavyko išsiaiškinti šį tą naujo apie kasdien regimą ir, iš pažiūros, nefunkcionalų daiktą.

Vienas socialinių tinklų vartotojų, komentuodamas antpečių paskirtį, teigė, kad paltų pečius puošiantys antsiuvai yra kildinami iš būtinosios karinės uniformos švarko detalės, naudotos šovinių diržams pritvirtinti.

Tokių paaiškinimų atsirado ne vienas.

„Daugelio karinių uniformų marškiniai, švarkai ir paltai turi pečių antsiuvus. Pirminė jų paskirtis – prisegti kuprinių, ginklų dėklų ar kt. diržus, kad šie neslankiotų į šalis ir nenusmuktų nuo pečių. Ant antsiuvų dažnai puikuojasi karinį laipsnį nurodantys ženkleliai ar kitos antpečiams būdingos žymos“, – rašė žmonės, cituodami įvairius informacijos šaltinius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)