Itin mažyčiai

Ar neprimena tokie akiniai filmo „Matrica“ („The Matrix“)? Štai tokie smulkūs futuristiniai akiniai, kaip šie, pagaminti „Prada“. Reikia pripažinti, kad toks modelis tinka ne kiekvienam, tačiau jeigu esate pakankamai drąsūs, tokie akiniai šiuo metu yra itin madingi.

Akinių nuo saulės tendencijos

Sportiniai

Tai turi reikšti, kad pastarojo amžiaus dešimto dešimtmečio mados vėl apsuko ratą ir sugrįžo. Prie veido prigludę sportinio stiliaus akiniai gali atrodyti kiek keistokai prie, tarkime, gražios suknelės, tačiau jeigu juos užsidėsite prie kasdienių sportinio stiliaus drabužių, įvaizdis bus tiesiog išbaigtas.

Akinių nuo saulės tendencijos

Katės akys

Dar vienas prisiminimas iš praeities. Katės akių formos akiniai nuo saulės – beveik universalūs ir iš esmės niekada neišeinantys iš mados. Tačiau šiais metais vienintelis atnaujinimas yra jų dydis. Jie – dideli. Jeigu nuspręsite tokius įsigyti, nepamirškite pagrindinės taisyklės: kuo didesnis rėmas, tuo mažiau iškilęs kampas.

Akinių nuo saulės tendencijos

Išgražinti

Kalbant apie akinius nuo saulės, tokių mados namų kaip „Dolce & Gabanna“ ir „Miu Miu“ koncepcija yra aiški: daugiau yra daugiau. Nesvarbu, tai bus perlai, akmenys ar emaliu dengtos gėlės, tačiau tokie akiniai reikalauja dėmesio.

Akinių nuo saulės tendencijos

Spalvoti permatomi

Kartais mes užsidedame akinius nuo saulės norėdami atsiriboti nuo pasaulio ir paslėpti tą faktą, kad šiek tiek trūko miego. Tačiau būna ir tokių dienų, kai norisi pademonstruoti savo makiažą ir prisiderinti akinius nuo saulės prie drabužių. Visa tai padaryti padės permatomi berėmiai akiniai, kaip šie, kompanijos „Dior“.

Akinių nuo saulės tendencijos
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)