AUKŠTAKULNIAI

Aukštakulniai verčia moterį pasitempti, juk juos avėdama negalite eiti susikūprinusi, nepasitikėdama savimi. Bateliai aukštu kulnu ilgina kojas, šios atrodo plonesnės, o jūs - grakštesnė. Rudeniui įsigykite aulinukus aukštu storesniu kulnu ir vakarinius aukštakulnius smailu priekiu, pastarieji ypač dailina kojas.

SIPA/Scanpix nuotr.

Bateliai ZARA, gamintojo nuotr.

GUNDANTI SPALVA

Tai viena spalvų, kurios daugybėje eksperimentų įvardijamos kaip labiausiai traukiančios vyrų dėmesį. Raudonai vilkinti moteris siejama su aistra, jai sunku atsispirti. Žinoma, sodraus raudonio suknelė - garantuotas efektas, tačiau tiks ir detalės: nagų lakas, rankinė, lūpų dažai ar bateliai.

Sipa Press/Scanpix nuotr.

Vida Press nuotr.

KLASIKA

Ne paslaptis, kad juoda spalva taip pat kuria patrauklesnės asmenybės įspūdį. Įtaka, galia, pasitikėjimas savimi, solidumas - štai apie ką byloja juoda spalva. Pasak daugelio stilistų, maža juoda suknelė privaloma kiekvienos moters garderobe. Ji ne tik seksuali, bet ir universali.

Vida Press nuotr.

FIGŪROS LINKIAI

Kūno linkius akcentuojantys drabužiai suteikia viliokiškumo, ypač intriguoja prigludę, bet uždaresni. Pabrėžti figūrą galite prigludusia suknele, madinga trumpinta palaidine ir midi ilgio siauresniu sijonu, taip pat skinny džinsais ar dailiai kūno linkius atkartojančia megzta suknute. Tačiau reikėtų vengti itin gilių iškirpčių ar dekoratyvių detalių gausos, nes prigludęs siluetas jau pakankamai seksualu.

Vida Press nuotr.

PEČIAI

Viena labiausiai gundančių kūno vietų yra apnuoginti pečiai. Drabužiai, kurie apnuogina nugarą arba pečius ir kaklą, gundo subtiliai. Rudenį ir žiemą ši tendencija persikelia į vakarinių suknelių gretas, o megztiniuose atsiranda iškirpimai ties pečiais.

Vida Press nuotr.

LŪPOS

Dar viena dėmesį kaustanti detalė - ryškios lūpos. Raudonos lūpos alsuoja geidulingumu, atrodo elegantiškai, tarsi užburia. Tačiau ryškią spalvą prisijaukina ne visos, tad išmėginkite šviesesnius atspalvius, pavyzdžiui, koralų ar švelnų bijūnų rausvumą.

Vida Press nuotr.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)