Pintas krepšys

Pintas krepšys – angl. vadinamas basket bag – populiariu tapo, kai jį prie visko nešioti ėmė garsi prancūzų aktorė Brigitte Bardot. Taigi, dar maždaug 60-aisiais. Dėvimas ir mėgiamas viso pasaulio moterų šis itin patogus, paplūdimį primenantis aksesuaras, vienas geriausių pasirinkimų vasarą.

Didelis pintas krepšys tinka ir einant į paplūdimį, ir ruošiant pikniką, ir apsiperkant turguje, ir vaikštant po miesto parduotuves. Į jį galite įsimesti megztuką, jei atvėstų oras, ir eiti į miestą ar kavines. O jei mėgstate skaityti ir žinote, kad turėsite tam laiko, vidun tilps ir knyga.

Pinti krepšiai derinami absoliučiai prie visko, jų stilius universalus. O geriausiai jie atrodo prie klasikinių derinių. Tai yra: mažos juodos suknelės, džinsų su baltais marškiniais, šortų ir jūreiviškų marškinėlių, palaidinės bei vasarinio sijono, lengvos midi suknelės.

Maža ryškiaspalvė rankinė

Maža ryškiaspalvė rankinė – gali atrodyti, jog tai naujausia tendencija, tačiau peržvelgus žinomų žmonių garderobą akivaizdu, kad karalienė Elžbieta II tokią renkasi jau seniai.

Forma nesvarbu, jų mados kasmet kinta, o ir dabar populiari ne viena. Bagetės forma, platėjančio keturkampio forma, raukta viršuje... Variantų daug, vienintelis reikalavimas: ryški spalva ir nedidelė rankena, kad galėtumėte ją nešti rankoje ar užsimesti ant peties.

Tokios rankinės prie nieko nereikia derinti. Jeigu dėvite smėlio spalvos kostiumėlį ar džinsus ir marškinėlius, rankinė gali būti ir oranžinė, ir žalia, ir rožinė. Spalvine prasme ji gyvena atskirą gyvenimą.

Drobinio paviršiaus ar odinė rankinė su dirželiu

Rankinė ilgu dirželiu – angl. vadinama crossbody bag – yra viena iš būtinųjų bet kurio sezono rankinių. Ji patogi net keliais aspektais. Pirmiausia, dėl ilgo dirželio gali būti nešiojama per petį arba įstrižai kūno, taigi, lieka laisvos rankos.

Antra, jos dydis optimalus einant į miestą ar tvarkyti reikalus. Į tokią rankinę paprastai telpa piniginė, mobilusis, raktai, lūpdažis, jei reikia – vaistai ar kramtomoji guma. Ji didesnė nei „mini“, bet mažesnė nei „midi“ dydžio – per vidurį.

Šią vasarą pritaikyti tokią rankinę šiltajam sezonui siūloma pasirinkus atitinkamą audinį. Jei žiemą idealus paviršius gali būti juoda krokodilo odos rašto medžiaga, vasarą reiktų rinktis lengvesnį, šviesesnį variantą. Rankinė gali būti iš šviesios odos ar rudos odos.

Šiųmetė tendencija – drobė, puošianti rankinės dalį ar ją visą. Drobinės rankinės buvo aktualios dar Coco Chanel atostogų prie jūros laikais, o šiemet sugrįžo į aukštumas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją