Vogue.co.uk aprašė Kenall Jenner „nei nuoga, nei apsirengusi“ įvaizdį. Met Gala renginio vakarėlyje ji pasirodė vilkėdama aprangą, kuri užtikrino, kad dėmesys būtų skiriamas tik jai. Iš pirmo žvilgsnio Kendall apdaras gali būti supainiotas su vintažiniu „Chanel“ kūriniu – iš šio prekės ženklo 1994 m. pavasario/vasaros kolekcijos (šį rūbą ant podiumo demonstravo supermodelis Nadja Auermann).
Tačiau, tiesą sakant, įvaizdį, kurį sudaro permatomas blizgučiais puoštas bodis su juodais diržais ir apatinio trikotažo detalėmis bei perlų dirželiais, sukūrė Londono dizaino talentas Nensi Dojaka.
<iframe src="https://assets.pinterest.com/ext/embed.html?id=419679259037710754" height="618" width="345" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
„Mūsų pagerbimas – vienos iš Karlo išvaizdų atkūrimas“, – savo instagrame rašė Dojaka. Kendall savo derinį užbaigė juodais „Gianvito Rossi“ aukštakulniais. Tai – vakarėlio apranga, kurią dėvėjo žvaigždė, o kokius šios tendencijos pasirinkimus galite pritaikyti jūs?
<strong>Suknelės</strong>

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)