Susagstoma palaidinė + nukirpti džinsai + švarkas

Šis nepaprastai elegantiškas derinys tiks tiek verslo susitikimui, tiek vakarėliui paplūdimyje. Tereikia pasirūpinti, kad švarkelis nebūtų pernelyg storas, priešingu atveju bus karšta.

Aukštaliemeniai šortai + sportiniai marškinėliai + megztinis

Nesijaučiate gerai su trumpučiai šortais? Išbandykite variantą aukštu liemeniu. Jeigu pasirinksite natūralią spalvą, tokią kaip balta, jie puikiai tiks praktiškai prie bet kokio viršaus. Pavyzdžiui, vasariškai geltono.

Džinsinis švarkelis + suknelė + kaklaskarė

Mėlynas džinsinis švarkas niekada neišeis iš mados, tačiau balta jo versija – kiek netikėtas nukrypimas nuo klasikos. Užsimeskite jį ant vasariškos suknelės ir užbaikite įvaizdį šilkine kaklaskare.

Marškiniai su raukiniais + džinsinis sijonas + sportbačiai

Raukiniais puošta susagstomi palaidinė tiesiog puikiai atrodys prie džinsinio sijono atspurusiu apatiniu kraštu, o sniego baltumo sportbačiai neleis šiam įvaizdžiui peržengti kasdienai tinkamos aprangos ribų.

Susiaučiama palaidinė + vidutinio ilgio sijonas + raštuoti plokščiapadžiai bateliai

Susiaučiama palaidinė atrodo ne mažiau žavingai nei susiaučiama suknelė, tik šiek tiek įdomesnė. Ji puikiai dera prie vidutinio ilgio sijono ir raštuotų – tarkime, leopardo rašto – batelių plokščiu padu. Taip paprasta ir taip stilinga.

Palaidinė apnuogintu pečiu + kelnės surišamu diržu + įspiriami bateliai

Grįžkime prie aukšto liemens. Tik šį kartą tai ne šortai, o trumpintos kelnės, prie kurių puikiai dera balta palaidinė vienu apnuogintu vienu pečiu. Palaidinę sukiškite į kelnes, kad išryškėtų surišamas diržas.

Apatinė palaidinė + kimono + džinsai

Kimono – puikus drabužis, kuris puikiai atrodys prie šilkinės apatinės palaidinės ir džinsų. Beje, šilkinė palaidinė ir džinsai žiūrisi gerai ir vieni, ir su bet kokiu švarkeliu.

Pižamos viršus + šortai + įspiriami batai

Jūs manėte, kad viešoje vietoje su pižama rodytis nepadoru? Galvokite iš naujo. Kad miegamojo įkvėptas įvaizdis neatrodytų tinkamas tik… miegamajam, rinkitės solidžias neutralias spalvas, pižamą susikiškite į šortus prancūzišku stiliumi ir įsispirkite į loaferius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)