Šį drabužį drąsiai galima pavadinti fenomenaliu – nebėra aiškių rėmų, su kuo šis drabužis privalo būti derinamas. Ar kas nors būtų galėjęs pagalvoti, jog džemperius vilkėsime ne tik einant į sporto klubą ar pasivaikščioti su augintiniu, bet ir įvairiuose renginiuose ar kituose neformaliuose susibūrimuose. Mes labai džiaugiamės, nes šis drabužis kiekvieną įvaizdį gali paversti unikaliu bei išraiškingu.

Tam, kad šį drabužį lengviau prisijaukintumėte į savo garderobą, siūlome kelis derinimo principus, spalvas bei modelius. Raskite sau ir savo figūros tipui tinkamiausią modelį ir nebijokite eksperimentuoti.

Džemperis + suknelė

Jei prieš keletą metų jums būtų pasakę, kad laisvą vėjyje besiplaikstančią suknelę paslėpsite po didesniu oversize tipo džemperiu, turbūt būtumėte pasukioję pirštą ties smilkiniu. Visų pirma, abejonių kelia skirtingų stilistikų derinimas viename: juk suknelė labai moteriškas ir elegantiškas drabužis, kam jį apkrauti iš pirmo žvilgsnio niekuo neypatingu drabužiu?

Antras dalykas, juk skirtingų audinių storiai viename gali atrodyti nederančiai! Šie klausimai būtų apėmę ne vieną, tačiau šiais laikais viskas keičiasi, derinimo laisvė didėja. Stilingai ir dėmesingai suderinti skirtingų stilistikų drabužiai atrodo nuostabiai bei išraiškingai. Ryškiausios stileivos dievina šią derinimo stilistiką, suteikdamos jai unikalumo.

Ne paslaptis, jog džemperiai derės ir su sijonais, nepriklausomai nuo jų modelio. Norite klostuoto, midi ilgio ar elegantiškesnio pieštuko formos sijono? Žalią šviesą uždegame visiems modeliams, tačiau nepamirškite vienos pagrindinių derinimo principų – jei džemperis margas, apatinė dalis turėtų būti ramesnių raštų arba vienspalvė. Tokiu atveju pataikysite tiesiai į dešimtuką!

Džemperis + paltas

Paltas bet kuriam įvaizdžiui suteikia oficialumo, tačiau derinamas su džemperiu įgauna visai kitą charakterį. Ir visai nesvarbu, ar džemperis bus su gobtuvu, ar be jo, visais atvejais derinys įgaus papildomo prieskonio.

Drąsiau rinkitės ir piešinėliais ar aplikacijomis puoštus džemperius, ryškesnes spalvas, kurios klasikinių spalvų paltą pavers žaismingu bei universaliu. Šių dviejų drabužių derinimas atveria kelią aukštakulniams bei sportiniams bateliais. Pastarieji jau nebe naujiena – jie dera prie visko, tačiau aukštakulnių batelių derinimas gali šiek tiek sugluminti. Ar jie tikrai dera? Patikiname – tikrai! Derinkite savo mėgstamiausius bei patogiausius, ryškiaspalvius bei klasikinius juodus – nenusivilsite.

Džemperis + kelnės

Na, šis derinys priskiriamas klasikai ir nieko nebestebina. Jį renkasi konservatyvesni asmenys, tačiau tai tikrai nėra blogai. Džinsai, sportinio stiliaus kelnės visada derės ir bus saugus variantas tiems, kurie mėgsta subtilumą. Jei tai atrodo kiek nuobodu, visuomet įvaizdžio paįvairinimui gali atsirasti patrumpintos ar ilgos „palazzo“ stiliaus kostiuminio modelio kelnės, kurios lygiai taip pat praras savo griežtą oficialumą, kaip ir paltas. Įvaizdis su jomis įgaus vientisumo bei rafinuotumo įspūdį.

Į džemperių derinimą žiūrėkite laisvai, drąsiai eksperimentuokite spalvomis, raštais bei kirpimais, tad savo įvaizdžiui suteiksite naujo žavesio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)