Geriausios žiemos mados tendencijos – tos, kurios tiek praktiškos, tiek žavios. Kaip tik tokios yra mupet skrybėlės – valiūkiškos, netgi primenančios vaikystės žaislus. Šias skrybėlaites pamėgo Emily Ratajkowski, Rihanna ir daugelis kitų garsenybių, belieka tikėtis, kad ryškus aksesuaras mus džiugins ir šildys likusius žiemos mėnesius.

Mupet skrybėlės

Dirbtinio kailio mupet skrybėlė – ne naujiena. Ši tendencija tampa populiari kas kelis dešimtmečius. Pastarąjį kartą mupet skrybėlių mada buvo praėjusio amžiaus dešimtą dešimtmetį. Pavyzdžiui, 1999 m. MTV videomuzikos apdovanojimuose aktorė Pamela Anderson buvo pasipuošusi didele violetine mupet skrybėle. 1996 m. dainos „Virtual Insanity“ videoklipe grupės „Jamiroquai“ narys Jay Kay dėvėjo mupet skrybėlę.

Naujame filme „Gucci namai“ Lady Gaga, kuri vaidino Patrizią Reggiani, dėvėjo ne vieną tokią skrybėlę. Ypatingai žavus jos prabangus devinto dešimtmečio slidinėjimo kostiumas – taip ir norisi turėti jį ir mupet skrybėlę savo spintoje.

Viena vertus, mupet skrybėlės gali atrodyti pernelyg rėksmingos, kita vertus, modeliai, aktorės, influencerės demonstruoja, kad jos įdomios, daug kur pritaikomos. Jūsų dėmesiui – kelios idėjos, kaip prisiderinti mupet skrybėlę.


Pagyvins tamsų ansamblį

Emily Ratajkowski prie juodos aprangos ir ilgaaulių priderino leopardo kailio rašto mupet skrybėlę, kuri pagyvino tamsų ansamblį.

Atsvers drąsų dizainą

Zebro kailio rašto paltą ir sijoną modelis atsvėrė juoda skrybėle ir taip subalansavo savo ansamblį.

Prie marškinėlių ir džinsų

Rihanna rado būdą, kaip šią skrybėlę priderinti prie marškinėlių ir džinsų.

Mupet skrybėlės
Mupet skrybėlės

Prie laisvų drabužių

Kaip demonstruoja Gigi Hadid, pūkuota mupet skrybėlė puikiai dera prie žieminio, vadinamojo oversized puspalčio.

Mupet skrybėlės

Monochromatinis derinys

Hailey Bieber pasipuošė garstyčių spalvos kostiumu ir tokios pat spalvos mupet skrybėle.

Ši skrybėlė gali būti ir labai puošni

Imaan Hammam pasipuošusi odine suknele, ilgaauliais iki kelių – šis ansamblis puošnus, o pūkuota vyno spalvos mupet skrybėlė ne mažiau puošni, suteikia ansambliui išskirtinumo.

Mupet skrybėlė

Prie turimų vienspalvių, klasikinių drabužių

Prie turimo vienspalvio klasikinio lietpalčio ir pan. dėvėkite margą mupet skrybėlę – ji suteiks pikantiško prieskonio klasikiniam ansambliui.


Eklektika – žavu. Mupet skrybėlė gali ne itin derėti prie aprangos spalva ir stiliumi ir vis tiek būti žaviu, gaiviu akcentu.


Tokios pat spalvos kaip kuri nors aprangos detalė

Jeigu norisi ryškios mupet skrybėlės, bet abejojate, ar pavyks ją dailiai įkomponuoti į savo aprangą, pasirinkite skrybėlę tokios spalvos, kokia yra jūsų palaidinė, tada priderinkite kontrastingos spalvos sijoną ar kelnes, ir turėsite ryškų ansamblį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)