Štai 5 batų mados tendencijos, kurios bus populiariausios šį rudenį:

Ilgaauliai

Atvėsus orams, kas gali būti geriau už ilgaaulius batus. Tai puikiai supranta dizaineriai – jie siūlo vilkėti prie ilgaaulių megztą ar tvido suknelę (kaip matyti iš „Bottega Veneta“ ir „Chanel“ rudens kolekcijų) arba mūvėti siaurus džinsus ir vilkėti laisvą, apsmukusį megztinį.

Įsispiriami bateliai ant kulniuko (angl. mules)

Senovėje tokius įsispiriamus batelius avėdavo namuose, dabar ši tendencija grįžta į gatves, ir tikrai ne pirmą kartą. Tokie įsispiriami bateliai turi šlepečių lengvumo ir aukštakulnių elegancijos. sispiriamus batelius kvadratine nosimi, iš žvilgios medžiagos, galima avėti bet kur, prie bet kokių drabužių.

Futuristiniai lygiapadžiai

Iš esmės nereikia laiko mašinos, kad atrodytumėte lyg pabuvoję Marse. Šį rudenį karaliaus patogūs futuristiniai lygiapadžiai, lyg iš mokslinės fantastikos filmų.

Sportiniai bateliai

Sportiniai bateliai jau praktiškai nesiskiria nuo kasdien dėvimų, bet ne sportuoti skirtų kedų. „Valentino“ bėgimo batelius primenantys kedai papuošti nėrinių juostelėmis, spalvingi „Gucci“ kedai skirti ne sportuoti, bet atrodo taip, tarsi nubėgtum su jais daug kilometrų. Daugelis dizainerių, prekės ženklų šį rudenį pristato žavių, patogių sportinių batelių kasdienai.

Bateliai su platforma ir labai aukštu kulnu

Rudenį bus madingi bateliai ir batai ne tik su aukštu kulnu, bet ir su platforma. Kuo aukštesnė platforma, tuo geriau. „Bottega Veneta“ sukūrė stulbinamo grožio ciklameno spalvos batelius, „Altuzarra“ pristatė raudonus batus su raudonomis kojinėmis, o „Versace“ prisiminė retro batelius su dirželiu, tik jų variantas – su platforma.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją