Bohemiškos vestuvės ar šventė paplūdimyje

Moteriškos besidriekiančios linijos, nėriniai, angliški raišteliai, švelnios pastelinės spalvos ir natūralios tekstūros visada puikiai atrodys paplūdimio stiliaus aplinkoje. Bet kad ir ką darytumėte, rinkitės įvaizdį, sukurtą tarsi be vargo ir atspindintį švelnias romantiškas nuotaikas.

Tie patys principai galios tiek bohemiško stiliaus šventei, tiek paplūdimio aplinkai. Vienintelė grubi klaida, kurią galite padaryti pakviesti į tokio tipo šventę, tai pasirinkti perdėm oficialų apdarą. Kostiumas, smokingas ar prigludusi šilkinė suknia tokiai progai visiškai netiks.

Vestuvės ar kita šventė kaimo aplinkoje, sode

Gėlių raštai visada yra puikus pasirinkimas, kai kalbama apie vestuves sode ar kaime, rašoma Boozt.com. Taigi, eikite į lauką mėgaudamiesi pievos gaivių gėlių spalvomis, ryškėjančiais gėlių raštais ir visada ieškokite moteriškų kirpimų. Taip pat neprivalote vilkėti suknelės! Tokio stiliaus šventei puikiai tiks ir gėlėtas sijonas su palaidine pūstomis rankovėmis arba išskirtinis gėlėtas švarkas ir lengvai krentančios kelnės.

Kad atrodytumėte atsipalaidavusi, bet šiuolaikiška, aksesuarai turi būti nepriekaištingi. Auksiniai papuošalai suteiks gerą akcentą. Vestuvėms po atviru dangumi ar šventei sode geriausiai tiks gana natūralus makiažas, tačiau akių ar lūpų spalva gali suteikti žaismingumo. Paprasčiausiai rinkitės spalvotus akių vokų šešėlius arba, jei lūpas ryškinti jums patinka labiau, rinkitės ryškių koralinių ar rožinių atspalvių lūpdažius. Gaivus gėlių kvapas su sodo natomis rožių, gardenijų, jazminų ir sausmedžio natomis gražiai užbaigs visą įvaizdį.

Stilinga šventė mieste

Mieste vykstančiai šventei vasarą ieškokite žaismingo pastelinių spalvų kostiumo arba šį sezoną madingų vienspalvių tendencijų, klasikinių spalvų derinių. Tiesios kelnės ir švarkas su dvigubu užsegimu atrodys elegantiškai, prašmatniai, o prie kostiumo puikiai derės nedidelė šviesesnės ar paselinės spalvos rankinė.

Jei jums labiau patinka dėvėti sukneles, rinkitės siauro silueto maksi ilgio suknelę, o jei labiau mėgstate sijonus, spalvingas, švelnus midi sijonas (gali būti su švelniu raštu) ir derančiu viršumi parodys rafinuotą eleganciją. Prie šio stiliaus puikiai tiks aukštakulniai ir vakarėliui pritaikyta delninė.

Krikštynų elegancija

Moterims, dalyvaujančioms krikštynose, nėra griežto aprangos kodo, tačiau paprastai rekomenduojama rengtis kukliai, rašom Sirri.co.uk. Tai reiškia, kad reikia vengti trumpų sijonų, aptemptų drabužių ir didelių iškirpčių. Taip pat paprastai patartina vengti ryškių spalvų ar visko, kas gali būti per daug ryšku ar patraukti dėmesį. Svarbu nedėvėti nieko, kas yra pernelyg kasdieniška ar atvira. Džinsai ir šortai yra drabužių, kurių nereikėtų dėvėti per krikštynas, pavyzdžiai.

Skoninga suknelė arba sijono ir palaidinės derinys visada yra geras pasirinkimas. Jei nesate tikra, ką rengtis, visada geriau būti atsargiai ir rengtis konservatyviau. Nors balti drabužiai vis dar laikomi tinkamais krikštynoms, priimtinos ir kitos spalvos. Juoda ir tamsiai mėlyna yra du populiariausi suaugusiųjų, dalyvaujančių krikštynose, pasirinkimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją