Štai, ką šiam pavasariui siūlo stilistė:


Prasidėjus naujam sezonui nebūtina keisti savo spintos pagrindų. Tereiks vienos ar kelių pavasario mados tendencijas atspindinčių detalių ir jūs – pasiruošę šiltajam sezonui ir žengiantys koja kojon su mada.

Koralinė – 2019 metų spalva, tačiau ją dėvėti reikia atsakingai. Jei stinga idėjų, kaip derinti koralinės spalvos sijoną arba palaidinę, pradėkite stiliaus eksperimentus nuo aksesuarų.

Pavasarį sugrįžta pastelinės spalvos (stilistė rekomenduoja įsigyti bent vieną pastelinės spalvos rankinę) bei nude atspalviai.

Modelis

Kaubojiški elementai vis dar aktualūs, ypač, jei kalbama apie avalynę. Kaubojiško tipo batai puikiai derės tiek prie bohemiškos suknelės ar džinsų, tiek prie midi ilgio klostuoto sijono.

Gyvūnų raštai vis dar išlieka populiarūs. Į savo įvaizdžio eilutę galite įvesti vieną pasirinktą drabužį su gyvūno raštu, pavyzdžiui, zebro, – taip atrodysite madingai, tačiau tuo pat metu ir subtiliai.

Šį pavasarį ir vasarą rekomenduojama nebijoti ir itin madingų neoninių detalių. Saugus variantas – diržai, rankinės ant pilvo, neoninės detalės sportiniuose bateliuose.

Neatsisakykite blizgučių ir šį pavasarį pabandykite juos derinti ne tik kuriant vakarėlio įvaizdį, bet ir laisvalaikio aprangoje.

Ar kada pagalvojote, kad jūsų įvaizdžio akcentu gali tapti ne tik įmantraus kirpimo palaidinė ar ryškūs aksesuarai, bet ir audiniai? Pagalvokite apie tvidą – ši medžiaga atrodo prabangiai ir kokybiškai, todėl taip pat gali tapti jūsų įvaizdžio koziriu.

Daugiau nuotraukų iš renginio, o taip pat ir svečių įvaizdžių išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)