Pagal fengšui filosofiją Naujųjų metų išvakarėse rekomenduojama apsupti save objektais ir spalvomis, kurie simbolizuoja laimę ir klestėjimą.

Šių metų sutiktuvėms rekomenduojama vilkėti ugnies stichiją atstovaujančią raudoną spalvą. Nebūtina nuo galvos iki kojų apsirėdyti šia spalva – užteks pasipuošti bent vienu akcentu, pavyzdžiui, raudona suknele, šaliu ar net delnine.

O jei norite, kad kitąmet finansinė situaciją būtų geresnė – nepamirkite įsigyti raudonos piniginės ir Naujųjų metų vakarą į ją įsidėkite solidžią kupiūrą.

Jei per 2019-ųjų sutiktuves rekomenduojama vilkėti raudoną spalvą, tai kitąmet pagal kinų horoskopą pateikta visa šūsnis rekomendacijų, kokias spalvas rinktis ir kokių vengti. Koloritas – ne toks jau ir platus, tačiau pasirinkti tikrai yra iš ko.

Pavyzdžiui, gimusiems ožkos metais verčiau atsisakyti žalios spalvos drabužių, esą jie gali pritraukti negandas. O štai geriausias variantas – mėlyna, raudona ir geltona spalvos ar jų atspalviai.

Žvilgtelėkite į šią pagal fengšui ekspertų rekomendacijas sudarytą lentelę:

Spalvos
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)