Jeigu jūsų veidas yra apvalus, išbandykite plokščią skrybėlę.

Bet kokia skrybėlė, turinti aukštą viršų (pavyzdžiui, fedora), gali išryškinti plačius skruostus. Geriau rinkitės vieną iš plokščių skrybėlių stilių – struktūriška forma atsvers veido apvalumą.

Skrybėlės

Jeigu jūsų veidas yra ovalo formos, rinkitės lempos gaubto ar kibirėlio formos skrybėlę.

Žinome, ką galvojate: nejaugi kibirėlio formos skrybėlių nėra geriau palikti atostogaujantiems tėtušiams? Na, 90-ųjų siluetai sugrįžta (ir šį kartą jie yra elegantiškesni). Tiek kibirėlio formos skrybėlėms, tiek jų giminaitėms – lempos gaubto formoms – būdingi žemyn nusvirę kraštai, kurie idealiai subalansuoja pailgą veidą.

Skrybėlės

Jeigu jūsų veidas yra kvadratinis, išbandykite skrybėlę plačiais, banguojančiais kraštais.

Jei kampuotos formos pagražina apvalų veidą, tai mažiau struktūros turinti forma labai tinka griežtoms žandikaulio linijoms. (Atminkite, jūsų tikslas yra padailinti savo veido bruožus, o ne juos atspindėti.) Papildomų taškų suteiks tokios madingos detalės kaip atspurę kraštai ar stambūs dygsniai.

Jeigu jūsų veidas yra širdelės formos, rinkitės fedoras arba panamas.

Galite mūvėti įvairių stilių skrybėles, tačiau venkite pernelyg didelių skrybėlių, kurios gali užgožti dailų smakrą. Šios klasikinės vyriškos skrybėlės turi siauresnius kraštelius, kurie jūsų nepaskandins, bet vis tiek apsaugos jūsų veidą nuo saulės.

Skrybėlės
Skrybėlės
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)