Pirmiausia, neskubėkite į spintą paslėpti per vasarą taip pamėgtų pintų krepšių. Rudens pradžioje jie vis dar gali pasitarnauti kaip talpios rankinės. Jeigu ieškote įkvėpimo, portale whowhatwear.com pateikiama labai daug geriausių pintų rankinių pavyzdžių.

Antra, prisiminkite funkcionalumą. Grįžus į mokslus, į darbus iš biuro, iš atostogų, visada praverčia didesnė rankinė. Į vadinamą „shopper bag“ puikiai telpa ir darbui skirti užrašai bei dokumentai, ir asmeniniai daiktai. Tai klasikinis rankinės modelis, niekada neišeinantis iš mados.

Šiemet, kaip primena harpersbazaar.com, didelės talpios rankinės gali būti puoštos užrašu ar rankdarbiais, turėti megztų detalių, karoliukų arba kitaip išsiskirti. Taip pat labai populiarios talpios rankinės – tarsi pūstos, iš striukinės medžiagos.

Jei ieškote nedidelės rankinės su ilgu dirželiu (crossbody, – angl.), šiam rudeniui dairykitės to paties, ką matėte ant podiumų. Ryški spalva, tekstūruotas audinys ir aukso spalvos grandinė.

O trumpiems išėjimams, kuomet tikrai nereikia pasiimti daug daiktų, tiek harpersbazaar.com, tiek vogue.co.uk rekomenduoja rinktis rankinę per petį. Geriausia – klasikinės laivelio ar banano formos.

Tik neapsigaukite: nepaisant tendencijų, geriau nešvaistyti pinigų super madingiems rankinukams. Tiek pinti krepšiai, tiek didelės a la pirkinių rankinės yra klasika ir tarnaus jums ne vienerius metus. O jei įsigytumėte ryškiai oranžinę madingos formos rankinę su plunksnomis – kaip manote, kiek kartų ją pasiimtumėte išeidama iš namų? Verčiau ieškoti tokių tendencijų, kurios atitiktų ir jūsų asmeninį stilių, ir tarnautų dar ne vieną sezoną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją