Kas nutiks, kai apsirengusi iš pirmo žvilgsnio pamiltą, bet jums netinkančią fuksijų spalvos suknelę, įeisite į patalpą, pilną žmonių? Pirma įžengs suknelė, o tik tuomet – panelė.

„Kai jums pasako – oho, kokia graži tavo suknelė, kur pirkai? – vadinasi, jūsų suknelė yra ryškesnė nei jūs pati. Jei žmogus atsimena tik jūsų vilkėtą drabužį, o ne veido bruožus, šypseną ar akis, klaidingai pasirinkote rūbo spalvą.

Kai žmogus neatsimena, kaip buvote apsirengusi, vadinasi, buvote apsirengusi tinkamai“, – sako V. Koročina. Anot jos, „kaip jūs gražiai atrodote“ – kur kas geresnis komplimentas.

Anot mados ekspertės, vienas svarbiausių dalykų, galinčių drabužį išstatyti į pirmąjį planą – jo spalva. Tam, kad niekada neprašautumėte pasirinkdama rūbo spalvą, teks išsiaiškinti, kokiam spalviniam tipui priklausote ir kokie atspalviai pabrėš, o ne užgoš jūsų bruožus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)