1. Džinsinis maksi ilgio sijonas. Tai – vienas karščiausių šio sezono trendų, bet ar tikrai jis tinka visiems? A. Coyne atkreipia dėmesį, kad kiekvieną madingą daiktą, net jei jis yra sunkiai stilizuojamas, mados mylėtojos instagrame sugeba pateikti taip, kad priverstų tave galvoti: „Gal ir man tiks?“

Bet ne, nebūtinai. Ar toks sijonas tiks su įvairių stilių batais, rankinėmis, palaidinėmis ir bus nešiojamas ne vieną sezoną? Veikiausiai ne.

2. Mikro sijonas. Po madų šou išpopuliarėję diržo trumpumo sijonai gerai atrodo tik labai lieknų kojų merginoms ir tik stovint – su jais neįmanoma nei pasilenkti, nei prisėsti. Kam reikia nefunkcionalaus daikto?

3. Mažytės rankinės. Pavasario-vasaros kolekcijų pristatymuose išpopuliarėjusios miniatiūrinės rankinės – nevertos dėmesio. Į jas netelpa net mobilusis! Geriausiu atveju vidun tilps raktai arba lūpdažis – tik vienas iš jų. Tai kam jums tokio aksesuaro? Funkcionalumas – vienas svarbiausių kriterijų, formuojant savo ilgalaikį stilių.

4. Permatomos rankinės ir bateliai. Ši mada atspindi 2000-ųjų klubinę madą – kaip žinia, viskas sukasi ratu. Permatoma rankinė – ja pati pažeisite savo privatumą, nes kiekvienas praeivis žinos, kokius paketus ar vaistus naudojate. Permatomi bateliai – pėdos su jais turi būti tiesiog idealios būklės, o tai, sutikite, retas atvejis.

5. Madingai modifikuotas baikerio švarkas. Odinė baikerio striukė/švarkas yra klasikinis rūbas, įtraukiamas į visus „būtina turėti“ sąrašus. Tačiau šiemet madingomis tapo ekstravagantiškesnės jo variacijos: aplikaciniai ryškių spalvų medžiagos intarpai, papildomi užtrauktukai, itin trumpintas kirpimas...

Kiekvieną kartą, kai renkamės ryškesnę aprangos dalį, tai apriboja derinimo variacijų galimybes. Jei norime, kad odinė striukė ar kita aprangos detalė tiktų prie bet ko ir prie visko, ji turi būti daugiau mažiau klasikinio modelio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)