Juodas švarkas. Klasikinis, gerai įliemenuotas ir puikiai gulantis švarkas gali išspręsti daugybė problemų ir apsaugoti jus nuo galvos skausmo kas rytą. Juodas švarkas puikiai pasitarnaus per visus darbo pokalbius, susitikimus, aptariant verslo reikalus ar vakarieniaujant kartu su draugėmis mieste. Tai universalus rūbas, kurį paprasta derinti tiek su džinsais, tiek su pieštuko formos sijonu.

Balti marškinėliai. Medvilniniai, lengvi, geros kokybės marškinėliai karaliauja parduotuvių lentynose eilę metų ir visais laikais buvo ir bus aktualūs. Juos taip pat paprasta derinti tiek prie kasdienių derinių, tiek vakare, priklausomai nuo to, kokias detales pasirinksite ir kaip užbaigsite savo įvaizdį, galite susikurti be galo įdomų ir stilingą derinį.

Odinė striukė. Daiktas, į kurį verta investuoti ir tikrai privalu turėti kiekvienai merginai ir moteriai. Baikerio tipo švarkai suteikia kiekvienam įvaizdžiui žaismingumu, duoda šiek tiek „kietumo“ ir puikiai tinka visiems figūros tipams. Drąsiai derinkite juos su klasikiniais smailianosiais ir sijonais, džinsais, suknelėmis ar klasikinėmis kelnėmis. Visi variantai yra galimi ir atrodo puikiai.

Maža juoda suknelė. Turbūt išgirdusios šį pavadinimą Iškart prisimenat garsiąją Coco Chanel, kuri į moterų garderobą įtraukė šią nuostabią suknelę. Juoda suknelė jau dešimtmečius yra nominuojama praktiškiausiu drabužiu, kurį galime vilkėti švenčių metu pasirinkusios subtilius papuošalus, ar darbe. Juodą suknelę galite derinti su žemakulniais ar net sportinio tipo bateliais. Taip iš elegantiško įvaizdžio sukursite kasdienį.

Marškiniai. Dar vienas be galo universalus rūbas, kurio pagalba galime sukurti galybę įvairiausių įdomių derinių. Baltus marškinius rinkitės pagal savo poreikius, klasikinius, su kišenėmis, šiek tiek oversized, o gal plačiomis rankovėmis. Drąsiai puoškitės jais tiek dieną tiek vakare, derinkite su madingais papuošalais ir batais, taip klasikinį rūbą paversdamos „trendiniu“ ir įdomiu.

Atminkite, sezoniniai drabužiai iš mados išeina žaibišku greičiu, taip atnešdami naujus vėjus ir naujus „trendus“ į parduotuvių lentynas ir mūsų spintas. Norėdamos susikurti praktiškus bei klasikinius derinius, investuokite Į bazinius drabužius, kurių pagalba atrodysite stilingai ištisus metus ir apie „trendus“ galėsite negalvoti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)