Kostiumas

Ateinantį rudens sezoną bus itin madingi šiek tiek sportinio stiliaus klasikiniai kostiumai, kuriuos bus galima dėvėti visur ir visada

Sujuosiamos suknelės sugrįžimas

Klasikinė sujuosiama suknelė sugrįžta. Itin universali ir moteriška nauja jos versija yra ilga, o audiniai spalvingi. Prie tokios suknelės puikiai derės puošnūs bateliai ir plonytis vilnos šalis.

Akį traukiantys auskarai

Šį rudenį bus madingi ryškūs tauriųjų metalų susegami auskarai grandžių motyvais.

So happy right now and excited for Milan, Venezia and New York 💘 #AmericanDays

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Aug 28, 2017 at 9:28am PDT

Logotipų manija

Sugrįžta devyniasdešimtųjų mada logotipais ir šūkiais puošti viską – batus, rankines ir drabužius. Skelbkite savo žinią garsiai ir aiškiai.

Louis Vuitton x Supreme 🔥 #AmericanDays #LVxSupreme

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Jun 30, 2017 at 3:08pm PDT

Plunksniniai kraštai

Šį sezoną drąsiai puoškite sijono ar suknelės kraštą plunksnomis. Svarbiausia maišyti skirtingus stilius, spalvas ir tekstūras.

Nuleistaauliai batai

Šį rudenį į madą sugrįžta kelius ar virš jų siekiantys batai, nuleisti žemyn. Tokius batus bus galima derinti su ryškaus rašto suknele, sijonu ar užsimauti ant džinsų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)