„Prada“ pristato juodus su vienokios ar kitokios spalvos intarpais, „Hermes“ – dailesnius džinsinius modelius.

Pieštuko formos sijonas su palaidine ir batais iki kelių – žavus darbo drabužių komplektas. Laisvesnis komplektas – su grubesniais batais ant kulno ir nertiniu.

Štai keli patarimai, kaip šiuolaikiškai vilkėti pieštuko formos sijoną:

1. Rinkitės laisvesnį pieštuko formos sijoną

Laimė, jau praėjo tie laikai, kai reikėdavo tipenti, įsispraudus į siaurutėlį pieštuko formos sijoną. Taip – sijonas tiesaus silueto, kiek žemiau kelių, tad špagato tikrai nedarysite, kita vertus, stilingi pieštuko formos sijonai per daug nevaržo judesių.

Pasiieškokite tokio sijono, kuris tiktų tiek prie aukštakulnių, tiek prie lygiapadžių batų, ir mėgaukitės naujai atrasta laisve.

2. Vilkėkite kartu su sportiniais marškinėliais

2018 m. ypač patartina derinti baltus sportinius marškinėlius su įvairiais drabužiais. Su šilkine suknele plonomis petnešėlėmis? Taip. Prie kostiumėlio? Taip! Pieštuko formos sijonas – ne išimtis. Sukiškite laisvus sportinius marškinėlius į pieštuko formos sijoną. Galbūt kiek sudrebinsite biuro aprangos nuostatas, bet rezultatas bus žavus.

Jei nemėgstate sportinių medvilninių marškinėlių, rinkitės brandesnį variantą – šilkinius marškinius. Išsaugosite lengvą siluetą, kuris bus kiek dailesnis.

3. Įdomus variantas – laisvas, didelis megztinis

Didelis megztinis bus panašaus stiliaus kaip sportiniai marškinėliai – moteriškas stilingas sijonas ir modernus viršus.

Apdribęs megztinis ypač dera prie sijono iš vilnonio ar šilkinio audinio – jie pabrėš megztinio laisvumą.

Su megztiniu per karšta? Visada galite rinktis ir įdomaus kirpimo oversize marškinius!

4. Pieštuko formos sijonas gali būti įdomus

Pieštuko formos sijonas praplės darbo drabužių arsenalą. Kas pasakė, kad jis negali būti pagrindinis derinio drabužis? Ieškokite modelio iš satino, lurekso, su blizgučiais ir dėvėkite su raštuota palaidine ir velvetiniais aksesuarais.

Tvarkingas siluetas – ne kliūtis spalvingiems, raštuotiems maksimalistiniams deriniams.

5. Modelis be užtrauktuko

Nesame elastingo sijono juosmens šalininkai, bet pieštuko formos sijonai – išimtis. Su tokio silueto sijonu be sagos neatrodysite lyg kūdikis.

Prie tokio sijono apsivilkite baltus marškinius arba golfą (megztinį su aukšta apykakle), apsiaukite aukštakulnius ar tinkančius sportinius batelius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)