Kaip brangiai atrodyti

Investuokite į klasikinę juodą, griežtos formos rankinę

Kas gali būti prašmatniau už juodą odinę, griežtos formos rankinę su rankenėle ir ilga rankena? Kalbant apie spalvą, paminėtina, kad juoda rankinė visada atrodys klasikinė ir brangi, lyginant su kitomis spalvomis, o griežtos formos rankinė absoliučiai universali – su ja galėsite eiti į įvairiausius renginius, ji derės prie įvairių drabužių, rašoma dukesavenue.com.

Įsigykite stilingus, tamsius akinius nuo saulės

Stilingi, tamsūs akiniai nuo saulės įvairiapusiškai naudingi. Jie ne tik saugo akis ir odą aplink akis nuo saulės, bet ir kiekvieną, net kasdieniškiausią aprangos ansamblį padaro prabangesnį, modernesnį.

Tokie akiniai – nepamainomi pagalbininkai tomis dienomis, kai pabundate su tamsiais ratilais po akimis. Įsigykite įkypos formos saulės akinius ir pažadinkite savyje Audrey Hepburn arba didelius, kvadratinius, juodais rėmeliais saulės akinius ir tapkite Sophia Loren, galiausiai visada jausitės supermoderni su saulės akiniais vėžlio kiauto rėmeliais. Tik nesirinkite pernelyg dekoruotų akinių, juk jūsų tikslas – klasika.

2022-aisiais madingiausi akiniai

Įsisekite segę

Daili segė suteiks aprangai prabangos įspūdį. Moterys dažnai sako, kad dauguma segių kiek senamadiškos, tačiau tereikia tinkamai ją priderinti. Gražiai atrodys, jei susegsite sege ant peties skarą arba įsisegsite į golfo apykaklę ar lengvo stiliaus švarkelio atvartą.

Turėkite klasikinių juvelyrikos dirbinių

Skoningi juvelyrikos dirbiniai paprasčiausius drabužius pavers rafinuotu ansambliu. Svarbiausia – rinktis klasikinius, elegantiškus papuošalus. Auksas, rožinis auksas atrodo prabangiau nei sidabras. Svarbu ir nepersistengti, neužsidėti per daug papuošalų. Kaip sakė Coco Chanel, prieš išeidamos iš namų pažvelkite į veidrodį ir vieną aksesuarą nusiimkite.

Investuokite į didesnio dydžio smėlio spalvos paltą

Bet kokioje kapsulėje būtinas drabužis – didesnio dydžio (angl. oversized) smėlinis paltas. Jis derės prie visko – prie laisvalaikio drabužių, sportinių batelių, džinsų; juoda suknutė ir puošnus šalis prie tokio palto, ir jūs jau pasipuošusi.

Sluoksniuokite (viską!)

Pradėkite nuo švarko, o paskui ieškokite savo stiliaus. Tarkime: kašmyro nertinis ant puošnių baltų marškinių, keli vėriniai, ilgaauliai batai iki kelių su džinsais.

Neatsisakykite džinsų

Nereikia išsižadėti džinsų, jei norite prabangiai atrodyti, juk juos lengva derinti. Mūvėkite džinsus prie liemenuoto švarko ir apsiaukite aukštakulnius – klasika. Netiks tik suplėšyti džinsai – jie atrodo kasdieniškai.

Kašmyro ir į jį panašių siūlų gaminiai

Mažai kas atrodo prašmatniau nei kašmyras, tiesa, jis nepigus. Jei kol kas neįperkate, dairykite didelio dydžio megztinių, ilgų susagstomų megztinių ir didelių šalikų iš siūlų, kurie panašūs į kašmyrą, priderinkite auksinius papuošalus ir struktūruotą rankinę.

Nedėvėkite pernelyg atvirų drabužių

Riba plona – atidengsite per daug kūno, ir atrodysite pigiai. Prieš rinkdamasi drabužį užduokite paprastą klausimą: „Ar taip rengčiausi, eidama susipažinti su anyta ar būsimu darbdaviu“?

Viršutinį drabužį visada susikiškite

Dar vienas paprastas būdas atrodyti elegantiškiau – visada susikišti palaidinę. Susikišusi į vidų marškinius, palaidines, net laisvus džemperius pabrėšite juosmenį, išryškinsite figūrą. Tai ypač pasakytina apie laisvus, šiuo metu madingus drabužius. Nepamirškite susijuosti skoningu diržu.

Rankinės ir batai visada turi būti švarūs

Šis punktas labai lengvas, tačiau dažnai pamirštamas. Jei skirsite šiek tiek laiko, visada atrodysite prabangiai. Ir nepamirškite – rankinės ir apavas visada turi būti švarūs. Nešvarūs batai ar dėmėta rankinė sugadins bet kokį ansamblį, tada visada apsižiūrėkite, ar šie aksesuarai švarūs.

Derinkite rankines ir avalynę

Derinkite rankinių ir batų spalvas ar atspalvius, ir visada be didelių pastangų atrodysite stilingai!

Nedemonstruokite gamintojų logotipų ir netapkite prekių ženklų reklama

Būta laikotarpių, kai tokia tendencija buvo labai madinga (pvz., 2018 m. pavasarį ir vasarą), vis dėlto norint atrodyti prabangiai svarbu siekti elegancijos. Daugeliui atrodo – drabužiai su dizainerių logotipais rodys, kad išleidote daug pinigų, taigi atrodysite turtingai. Bet tai toli nuo tiesos – taip, daiktai kainavo daug, bet juk jūs ieškote būdų, kaip atrodyti prašmatniai, rafinuotai, o ne turtingai.

Elegantiška moteris žino, kad svarbiausia – subtilumas. Nereikia bijoti dizainerių gaminių su logotipais, tik neapsivilkite visų iš karto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją