Džinsai. Šios kelnės yra viena iš būtiniausių paryžiečio garderobo elementų ir daiktas, į kurį daugiausia investavau nuo tada, kai persikėliau į Paryžių. Prancūzai tikrai nesipuošia, o paryžietės visada renkasi patogumą ir praktiškumą (tai yra, seksualų praktiškumą), o ne aptemptą ar ryškią aprangą, kuri nėra nei seksuali, nei lengva. Tai yra pagrindinė daugelio mano pažįstamų prancūzų moterų išvaizda, todėl pateikiu keletą mano mėgstamiausių džinsų derinimo formulių, kuriomis pasitikiu...“ – portale Whowhatwear.com rašė į Paryžių iš Londono persikrausčiusi Marissa Cox.

Štai jos mėgstamiausi derinimo pavyzdžiai, kuriais vadovaujantis galima rengtis visą darbo savaitę.

1. Džinsai + madingas viršus

Didelės rankovės, raukiniai, gigantiškas kaspinas, ryškios spalvos... Šiandienines madas atspindinti palaidinė pakels jūsų turimus džinsus į naujas aukštumas. Taip vilkėti galite dieną – su paprastais aksesuarais ir patogiais batais – ar vakare, pasidažiusi lūpas ir prisiderinusi nedidelę rankinę ar delninę.

2. Džinsai + klasikiniai balti marškiniai

Baltų marškinių ir džinsinio audinio derinys yra klasikinis paryžietiškas derinys (ir toks, kuris tinka visoms, bet kuria proga). Visos nuo Jane Birkin ir „Vogue“ vyriausiosios redaktorės Emmanuelle Alt iki Clémence'o Poésy ir Jeanne Damas kažkada puošėsi ir tebesipuošia šiuo nesenstančiu ansambliu. Tai ir puiki bazė kitiems drabužiams: prie šio derinio galite vilkėti švarką, kostiuminę arba megztą liemenę, megztuką, ant pečių surištą oversized megztinį ar net golfuką po marškiniais.

3. Džinsai + švarkas

Tai turbūt mėgstamiausias daugelio derinimas, nes švarko naudojimas – lengviausias būdas pritaikyti džinsus, tarkime, susitikimui, renginiui ar vakarui, renginiui. Pavasarį/vasarą verta rinktis smėlio spalvą, o rudenį/žiemą – juodą arba pilką. Nors juoda, žinoma, puikiai atrodys bet kuriuo metų laiku.

4. Džinsai + išeiginis viršus

Išeinantis viršus grįžta. Kokia daugelį metų būdavo mūsų penktadienio vakaro apranga? Dažniausiai juodos kelnės (geriausia – platėjančios) arba džinsai ir puošnus viršutinis drabužis. Tačiau pastaraisiais metais puošnūs viršutiniai rūbai tarsi įgijo prastą reputaciją, neva, tai per lengva: kelnės ir puošni palaidinė. Tačiau šio derinio pranašumai ir slypi paprastume! Viršutinis drabužis džinsus akimirksniu paverčia puošnia apranga, ypač tinkama penktadieniui, nėra ko ir dvejoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją