Kelių sluoksnių drabužiai

Šis triukas atrodo akivaizdus, vis tik verta apie jį pakalbėti. Nereikia pabrėžti pilvo srities prigludusiais drabužiais, geriau vilkėti kelis sluoksnius ir neakcentuoti netobulumų. Šuo atveju ne mažiau svarbu – spalva. Rekomenduojama teikti pirmenybę vienos, tamsios spalvos drabužiams. Tiesa, tai nereiškia, kad negalima vilkėti pastelinių spalvų drabužių. Harmoningai atrodys smėlio, pistacijų, peleninės rožės atspalviai.

Vertikalūs dryžiukai

Vertikalūs dryžiai koreguoja, vizualiai ilgina figūrą. Dėmesio – atkreipkite dėmesį į dryžiukų plotį. Per platūs dryžiai stambina. Antras dalykas – dryžiukai neturi būti per tankūs. Klasika laikomi juodi ir balti arba mėlyni ir balti dryžiukai, bet niekas nedraudžia eksperimentuoti.

Gatvės mada, drabužiai

Kitų kūno dalių akcentavimas

Jeigu norite nukreipti dėmesį nuo apvaloko pilvo, sumaniai akcentuokite kitas kūno dalis. Iškilią krūtinę turinčios moterys gali pademonstruoti iškirptę, tiesa, ji neturi būti per gili. Manote, kad jūsų privalumas – gražios kojos? Tegu tai bus jūsų įvaizdžio akcentas. Vilkėkite juodą suknelę iki kelių, klasikines kelnes, siauras kelnes prie elegantiškų palaidinių.

Paaukštinta liemens linija

Pamirškite džinsus žemu liemeniu. Jūsų sąjungininkais kovoje su iškiliu pilvu turi tapti suknelės ir kelnės paaukštintu liemeniu. Aukštas liemuo garantuoja sklandesnę liniją nuo liemens iki klubų ir maskuoja tai, ką reikia paslėpti.

Tinkantys sijonai

Iškeltą užduotį įveiks siauras sijonas su aukštu liemeniu. O tamsaus ir standaus audinio sijonai, mūvimi prie aukštakulnių batelių atrodys tiesiog stulbinamai dailiai. Tinkami variantai – platėjantys arba susiaučiami sijonai. Patarimas – jų ilgis turi būti vos žemiau kelių.

Gatvės mada, drabužiai

Ilgi megztiniai

Ilgas megztinis – universalus drabužis, puikiai derantis prie kelnių, prie džinsų, prie sijonų ir netgi prie suknelių. Iš karto atsisakykite ilgų megztinių su didelėmis kišenėmis – jie vizualiai platins jūsų figūrą. Na o laisvi įdomių raštų modeliai priešingai – suteiks įvaizdžiui įdomumo, nukreips dėmesį nuo apvalaino pilvo.

Figūrą koreguojantys apatiniai drabužiai

Niekam ne paslaptis, kad Kim Kardashian nešioja figūrą koreguojančius apatinius drabužius. Imkite pavyzdį iš damos, garsėjančios išskirtinai moteriškomis kūno formomis. Tai iš tiesų puikus būdas paslėpti savo trūkumus ir pabrėžti privalumus. Figūrą koreguojantys apatiniai drabužiai keičia figūrą, paryškina gundomus linkius, pridengia problemines zonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)