Didelių formų sportbačiai, tai lyg prakeiksmas vyrams, norintiems matyti moteris avint dailius aukštakulnius, ir palaima moterims, vertinančioms komfortą ir stilių. Šiuolaikinė mada dovanoja mums palaimą kojoms, sukurdama aksesuarą, kuris paįvairins kiekvieną derinį.

Mados namų „Balanciaga“ 1957 metais sukurti kokono formos paltai ir vėl atgimę prieš keletą sezonų, džiugina mus ne vienerius metus iš eilės savo formomis, patogumu bei galimybe puikiai suderinti turint ir apvalias kūno formas.

Su trenksmu įsiveržė ir „Balenciaga“ mados namų kurti daddy sneakers, kurie iš pirmo žvilgsnio atrodė šiek tiek keistoki, tačiau juos apsiavus tiesiog nesinori nusiauti. Nebūtina plėšti banką norint įsigyti šiuos keistuolius, nes greitosios mados ženklai sukūrė ne prastesnes šių batų versijas. Jų pagalba savo įvaizdžiui galime suteikti ne tik individualaus kūrybiškumo, bet ir jaustis patogiai.

Daugeliui kyla klausimas, kaip juos derinti prie įprastos kasdieninės aprangos. Jau esame įpratę avėti sportinius batelius ar grubesnius ilgaaulius ne tik su kelnėmis, bet ir su sijonu ar lengvai krentančia suknele. Todėl, iš pažiūros, vyriškai atrodantys sportbačiai neturėtų kelti rūpesčių.

5 būdai, kaip avėti šiuos batus:

Vyriška/moteriška

Viename derinyje naudojant vyriškus ir moteriškus akcentus, sukuriamas balansas ir visumoje įprasti drabužiai įgauna kitokį pasakojimą. Juk priešingybės viena kitą traukia. Todėl derinant lengvo audinio suknelę ar sijoną su grubiais sportbačiais atrodysite ir madingai, ir stilingai.

View this post on Instagram

Outfit of the day!🔥 Atención a los estampados animales como el “snake print” que son la próxima tendencia✨

A post shared by THE COOLHUNTER (@bythecoolhunter) on Sep 10, 2018 at 3:57pm PDT

View this post on Instagram

Scroll to see how i styled this @revolve dress #revolve 💕🌸💕#julesonthedaily

A post shared by JULES | fashion beauty travel (@julesdudko) on Sep 6, 2018 at 7:37am PDT

Sportas veža

Niekuomet neapsiriksite tarpusavyje derinant tą patį stilių. Sportinė avalynė visuomet derės su sportine apranga, todėl galima drąsiai rinktis sportinį kostiumą ar panašios stilistikos laisvalaikio kelnes su juostele šonuose.

Ofisas viršuje, vakarėlis apačioje

Derinant šiuos batus reikia nepamiršti, kad yra svarbus kontrasto principas.

Jau kelerius sezonus iš eilės dominuoja verslo kostiumų mada derinama su sportinio ar laisvalaikio tipo avalyne.

Be džinsų niekur

Džinsai – tas drabužis, kuris dera prie visko, todėl ir tėčio sportbačiai – ne išimtis.

Rokenrolo ritmu

Kai norisi pašėlti ir gyventi rokenrolo ritmu, odines ar blizgias kelnes derink su tau patinkančia palaidine, megztiniu ar marškiniais ir avėk tėčio sportbačius ir suteik savo įvaizdžiui ugly glam prieskonio.

Daugiau patarimų rasite tinklaraštyje „Stiliaus Guru“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)