Jeigu džinsai yra per siauri…

Apipurkškite juos vandeniu ir gerai pratampykite

Tai lengviausias būdas ištampyti susitraukusius džinsus. Išpurkškite juos drungnu vandeniu ir paguldykite ant grindų. Atsistokite ant abiejų klešnių, pasilenkite ir rankomis tempkite ir traukite džinsus kol jie drėgni. Galite drąsiai tampyti juos į visas puses, jeigu reikia, užpurkškite dar drungno vandens.

Su džinsais pasėdėkite šiltoje vonioje

Tai gali skambėti keistai, tačiau šis būdas labai veiksmingas. Užsitempkite siaurus džinsus, prileiskite vonią šilto vandens ir atsisėskite. Šiltas (ne karštas!) vanduo padės drabužiui šiek tiek išsitempti. Tai daryti reiktų iš anksto, nes džinsams paskui reikės laiko natūraliai išdžiūti. Atkreipkite dėmesį: nedėkite džinsų į džiovyklę (net ir žemą temperatūrą).

Atsargiai nuimkite juosmenį

Ši technika kiek pažangesnė, tačiau reikės šiek tiek padirbėti rankomis. Penkis-septynis centimetrus praardykite šonines džinsų siūles, paskui toje vietoje nukirpkite juosmenį. Vėliau užsiūsite kiek didesnės apimties kito džinso (ar kokios kitos medžiagos, pavyzdžiui, odos) juosmenį.

Džinsai ir marškinėliai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)