Šiandien žvilgtelėjus į kai kuriuos kedų modelius, reikėtų gerokai pasukti galvą, kokiai batų kategorijai jie priklauso. Dizainas taip nutolo nuo standartų, kad sportbačiai primena kone vakaro kurpaites. Būtent tas keistuoliškas kedų dizainas pavasarį ir bus labai madingas.

Šįkart 3 drąsios, bet momentinės sportbačių tendencijos. Ar verta tokius batelius įsigyti, spręskite patys – nors pavasariop būsite madingiausia mieste, gali būti, kad jau rudenį teks naujuosius bačiukus pamiršti.

Madingiausi 2018 m. pavasario keistuoliai:

1. Detalių kokteilis

Tokie sportiniai bateliai atrodo kaip ištraukti iš margumynų katilo – kas prilipo, tas liko. Kadangi dizainas išskirtinis, juos derinkite prie paprasčiau atrodančių drabužių: vienspalvis audinys, griežtesni ar klasikiniai siluetai, minimalistinis stilius. Tiks džinsai (be abejo, pavasario topas – tamsaus denimo), trumpintos klasikinio stiliaus kelnės, kiulotai, elegantiškas švarkas, gatvės stiliaus kombinezonas.

2. Debesainiai

Kedai, kurių padai primena banguotus debesis – dar viena 2018 m. pavasario naujovė. Kai kurie šių sportbačių skirti treniruotėms, o kitų nestandartinis padas tėra puošmena.

Nors debesainiai patogūs, juos sunkiau derinti prie aprangos. Tai itin sportiniai batai – prie mergaitiškos suknutės jie gali atrodyti arba puikiai, arba kvailai. Kad įvaizdis būtų vientisas, papildykite aprangą laisvalaikio stiliaus drabužiu arba aksesuaru: džemperiu, kuprine, marškinėliais.

3. Virš žemės

Su metais batų platformos stiebiasi tik aukštyn. Šį pavasarį populiarios bus plokščios, traukiančios dėmesį: spalvotos (ypač margintos dryžiais), inkrustuotos akmenėliais ir itin aukštos. Deja, vaikščioti 12 cm nuo žemės pakilusiais bateliais nėra paprasta. Tokius verčiau pasilikti kaip išskirtinę įvaizdžio detalę, o ne kasdienį apavą.

Kasdienai labiau tiktų žemesnės ir vidutinės platformos. Nepamirškite – kuo storesni batų padai, tuo labiau apsunkusi atrodo figūra. Todėl prie didesnių platformų derinkite prigludusius ir figūrą pabrėžiančius drabužius.

Ir štai batelių modeliai, kurių laikas atsikratyti:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)