Madingiausia tendencija – smėlio spalvos paltas. Drąsiausioms moterims siūloma rinktis gyvūnų kailio rašto paltą, madingi ir daugelio spalvų pavasariniai paltai – balti, raudoni, geltoni, avietiniai, žali, žydri.

Šį pavasarį drąsiai rinkitės odinį, pliušinį paltą, paltą iš buklė (kilpinio) audinio, paltą su trijų ketvirčių rankovėmis ar ilgos liemenės tipo paltą. Ilgis gali būti bet koks – nuo trumpo paltuko iki kulkšnis siekiančio palto. Madingas bus paltas su kitokios medžiagos, tarkime, odos, įsiuvais. Liemenį paryškinkite diržu.

Smėlio spalvos paltas pavasariui

Stilistų teigimu, madingiausia šio pavasario naujiena – smėlio spalvos paltas. Neabejokite švelnaus smėlio atspalvio efektyvumu – su tokiu viršutiniu drabužiu galimi įvairūs ansambliai – nuo griežtų, dalykinių, iki kasdienių, vienspalvių ar paįvairintų ryškių spalvų sijonu, kelnėmis derinių. Galimas bet koks pavasarinio smėlio spalvos palto ilgis – nuo visai trumpo iki ilgo, siekiančio kulkšnis.

Ryškių spalvų paltai

Kurdami pavasario kolekcijas, dizaineriai visada įtraukia į jas bent porą ryškių spalvų altų. Kad pavasario dienos būtų dar spalvingesnės, rinkitės citrinų, terakotos, avietinės, raudonos, žydros, smaragdinės spalvos paltą. Su tokiu efektingu drabužiu pavasaris bus dar džiugesnis.

Gyvūnų kailio rašto paltai

Gyvūno kailio rašto paltas pavasarį atrodys kitaip nei rudenį, naujai ir žaviai. Madingos tinklaraštininkės jau spėjo įkelti nuotraukų su tokiais pavasariniais paltais. Prie gyvūno kailio rašto palto gražiausiai atrodys vienspalviai aksesuarai ir drabužiai. Mūvėkite vintažinius ar aukštu liemenių džinsus, sumetamą sijoną – atrodysite subtiliai.

Languotas paltas

Languotas paltas šį pavasarį tiks ir pasivaikščiojimams, ir darbui biure, ir kasdieniam stiliui. Palto audinio langeliai gali būti patys įvairiausi – maži, vidutiniai ar net dideli. Pavasarį gražiai atrodys languotas audinys, kuriame būtų ryškiai geltonos ar raudonos spalvos – tai intriguoja ir atrodo labai stilingai.

Trumpas pavasarinis paltas

Mieli, trumpi paltai – praktiškas pasirinkimas aktyvioms, daug vaikštančioms moterims, kurioms svarbiausia – patogumas. Trumpas paltas gali būti iš buklė audinio, iš pliušo, su diržu. Trumpas apsiausto tipo paltas gali būti švelnių tonų arba ryškus – geltonas, žalias ir pan.

Ilgas paltas pavasariui

Prašmatnus, ilgas paltas pavasarį nepamainomas pavasariniams įvaizdžiams, kai vilkite ilgą suknelę ir einate į kokią nors šventę. Šiuo atveju teikite pirmenybę iš tiesų ilgam paltui – praktiškai iki žemės. Gatvės stiliui rinkitės paltą iki kauliukų – jis bus praktiškesnis, bet ne mažiau efektingas. Pavasarinis ilgas paltas gali būti pastelinių spalvų, ryškiaspalvio ar languoto audinio.

Buklė audinio paltas

Šį pavasarį – dar viena naujovė, tai – buklė (kilpinio audinio) paltai, pasižymintys savitu žavesiu. Prieš madingą buklė paltą neatsispirs nė viena moteris, norinti pavasarį atrodyti madingai. Lengvas buklė audinio paltas pavasariui – tiesiog privaloma pirkinys į jūsų garderobą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją