1. Džinsai, balti marškinėliai, lietpaltis, rudos odos loaferiai, ruda arba pinta šiaudinė rankinė.

Dukra su mama parodė stilingus derinius

Lietpaltis – absoliuti klasika, su juo gerai ir elegantiškai atrodo net vaikai bei jų močiutės – visi. O balti marškinėliai ir džinsai – kasdienis, taip pat klasikinis derinys. Lietpaltis suteikia kasdieniam deriniui elegancijos, o odiniai, kokybiški bateliai – brandos. Šiaudinė rankinė yra labai prancūziškas aksesuaras, kurį viso pasaulio moterys mielai pritaiko vasarą.

2. Juoda suknelė, juodas baikerio švarkas, balti sportbatukai.

Dukra su mama parodė stilingus derinius

Juoda ilga suknelė be rankovių arba su trumpomis rankovytėmis – labai tinka vasarai. Su ja galima ir keliauti į biurą, ir į paplūdimį, ir į miestą, o šimtaprocentinės medvilnės audinys padės neperkaisti. Tiesa, jei suknelė dėvima į darbą, baltus sportbatukus verčiau pakeisti juodais įsispiriamais bateliais.

3. Juoda suknelė, balti lininiai marškiniai, įsispiriamos basutės.

Dukra su mama parodė stilingus derinius

Ant tos pačios suknelės apsivilkus plonus lininius marškinius ir įsispyrus į patogias odines basutes, ji – tinkamiausias rūbas poilsiui, paplūdimiui, sultims prie ežero ar vaikščiojimui po Palangos ar Birštono parkus. Toks derinys sakyte sako – atostogos.

4. Tamsiai mėlynos kelnės, jūreiviškai dryžuotas megztukas/bliuzonas/marškinėliai, balti sportbatukai.

Dukra su mama parodė stilingus derinius

Tamsiai mėlynos kelnės (perkant internetu spalva paprastai įvardijama angliškai – navy) yra vienas labiausiai rekomenduojamų vasaros klasikinių spintos elementų. O jūreiviški dryželiai – klasika visus metus. Geriausiai apranga derės, jei dryželiai taip pat bus tamsiai mėlynos spalvos.

5. Šviesios kelnės, šviesūs marškinėliai, šviesus švarkas, šviesūs bateliai.

Dukra su mama parodė stilingus derinius

Šviesus ansamblis yra labai vasariška. Be to, priešingai, nei kai kas mano, tinka ne tik šventėms ar išeigai. Kasdieniai arba į darbą skirti šviesūs rūbai atjaunins vyresnę moterį ir suteiks elegantiško pasitikėjimo savimi jaunesnei.

6. Šviesios kelnės, juodi marškinėliai, juodas švarkas, juodi bateliai arba balti sportbatukai.

Dukra su mama parodė stilingus derinius

Prie tokio paties šviesumo pritaikius juodą viršų ir juodus aksesuarus, sukursite griežtesnį, bet nė kiek ne mažiau universalų įvaizdį. Priklausomai nuo figūros tipo galima palaidinę nešioti ant kelnių arba susikišti į jas ir sujuosti diržu. Išbandykite, kaip jums geriau tinka.

6. Džinsai, balti marškinėliai, pastelinis švarkas, balti sportbatukai.

Dukra su mama parodė stilingus derinius

Šiame derinyje autorė pasirinko rožinį švarką, bet tai toli gražu nereiškia, kad variantas tik toks. Rožinė tinka ne visiems. Galbūt jūsų deriniui bus reikalingas dangaus žydrumo ar švelnaus mėtos žalsvumo švarkelis. Prie džinsų ir marškinėlių tiks visi pasteliniai atspalviai.

7. Šviesi ilga suknelė, šviesus švarkas, įsispiriamos basutės.

Dukra su mama parodė stilingus derinius

Dar vienas variantas, kuris tinka ir į darbą, ir atostogoms. Biurui geriau rinktis įsispiriamus batelius ir griežtesnės formos rankinę, atostogoms – įsispiriamas basutes ir didensnį krepšį.

8. Baltos kelnės, jūreiviška palaidinė, juodas švarkas, juodi loaferiai.

Dukra su mama parodė stilingus derinius

Paskutiniajam deriniui galite naudoti įvairias šių rūbų variacijas. Kelnės gali būti baltos kostiuminės, o gali būti balti džinsai. Jūreiviškas viršus gali būti dryžuotas smulkiai, stambiai, turėti ilgas ar trumpas rankoves, o dryžių spalva gali būti juoda arba mėlyna. Visa esmė: jūreiviško įvaizdžio suderinimas su miesto moters poreikiais.

Visą vaizdo įrašą galite peržiūrėti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją