Viena vilnietė pasirinko šiemet itin madingos šviesiai žalios spalvos suknelę, raštuotą smulkiu raštu. Tai – klasika, nesenstantis stilius, kurį fantastiškai papuošia laisvalaikio skrybėlaitė. Fantastiškas miesto gatvės stilius.

Kita moteris pasipuošė šviesiais tonais. „Viskas baltai“ yra viena šios vasaros tendencijų, ypač gera mintis yra derinti skirtingus baltos spalvos atspalvius (perlo, pieno, dramblio kaulo ir akinantį baltumą).

Vilnietis vyriškis nesuklydo pasirinkdamas violetinius marškinius. Šiek tiek kito atspalvio violetinė pavadinimu „Veri Peri“ Spalvų instituto yra išrinkta metų spalva. Tad net ir nedidelis atspalvio nuokrypis nemaišo būti itin madingu. Taip pat geras baltų šortų pasirinkimas.

Per karščius dažnai sunku būna biurų darbuotojams, kadangi reikia ir apsirengti vėsiau, ir išlaikyti aprangos kodą – su džinsiniais šortais juk neisi. Šioms dviem vilnietėms puikiai pavyko tai padaryti – abi vilki plonai, bet atrodo profesionaliai ir elegantiškai.

Visas nuotraukas galite peržiūrėti galerijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)