1. Avėkite aukštakulnius. Jeigu nesate iš tų moterų, kurios mėgsta avalynę aukšta pakulne, tuomet rinkitės bent kelių centimetrų kulniukus – to pakaks, kad kojos ir visas kūnas atrodytų liekniau.

2. Rinkitės sijonus ir sukneles iki kelių (ar dar trumpesnius). Jeigu kojos labai raumeningos, tuomet venkite daiktų, kurie paryškina storiausią jūsų kojų dalį – blauzdas. Tai atkreips dėmesį būtent į šią vietą ir gali vizualiai jus pastorinti!

3. Atidenkite daugiau nuogo kūno. Gilios iškirptės ir trumpi (iki kelių ar dar trumpesni) sijonai bei suknelės akimirksniu lieknina apvalių formų figūrą. Jeigu esate konservatyvių pažiūrų, gal iš pirmo žvilgsnio toks įvaizdis jums atrodys iššaukiančiai, tačiau kol visos kitos kūno vietos pridengtos – atrodote padoriai ir gerai!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt