DELFI Stilius publikuoja ištrauką iš leidyklos „Vaga“ knygos „Elegancijos gidas“.

Po šeštos valandos vakaro suknelė sėkmingai grįžta kokteilių ar vakarinės suknelės pavidalu. Tai yra „mažos juodos suknelės“ triumfo akimirka. Suknelė turėtų būti iš plonos vilnos ar šilkinio aksomo, su nedidele iškirpte, labai kruopščiai sumodeliuota ir pasiūta.

Vėlesniam vakarui juodą geriau iškeisti į ryškesnę spalvą ir prabangesnį audinį, gal net siuvinėtą ar papuoštą karoliukais. Na ir galiausiai, iškilmingam renginiui galite pasirinkti pačią puošniausią ilgą pobūvių suknelę. Ją apsivilkusi turite patirti stebuklingą pasikeitimą – turite pasijusti kaip princesė. Nelabai išvaizdi moteris visada atrodo gražiau vilkėdama ilgą suknelę.

Tarp kitko, tik vakare moteris turėtų atkreipti į save dėmesį. Todėl ilga juoda pobūvio suknelė, kuri, be kita ko, turi ir labai praktiškos suknelės reputaciją, iš tikrųjų nėra jau toks labai sumanus pasirinkimas.

Elegantiškai moteriai visiškai nebūtinas labai platus suknelių asortimentas, jai užtektų šių suknelių:

Beveik visada tinka:

balta vilnonė suknelė (susitikimams pietų metu, popietėms ir neformaliems vakaro susitikimams);

juoda aksominė suknelė (paprasta, bet labai stilinga, kokteilių vakarėliams, vakarienėms ar į teatrą);

Amal Clooney

ryški vakarinė suknelė, trumpa arba ilga, pasiūta iš prabangesnės vilnos ar šilko.

Žiemą (papildomai):

neutralios spalvos vilnonė suknelė, kuri sukurtų harmoningą derinį su žieminiu paltu.

Amal Clooney

Pavasarį:

šilkinė suknelė, kuri derėtų su pavasariniu paltuku;

daili vakarinė suknelė, kuri gali būti ir trumpa, ir ilga, pasiūta iš baltos ar kitos šviesios spalvos (citrininės, turkio, koralinės, žydros) lengvo audinio.

Vasarą:

Moters veiklos pobūdis ir klimato juosta daugiausia lemia, kiek lengvai skalbiamų medvilninių ar lininių suknelių moteriai gali prireikti.

Gatvės mada
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)