Marškinių tipo suknelė + basutės

Galima teigti, jog marškinių tipo suknelė yra vienas iš patogiausių drabužių. Ji ne tik tinka įvairiems sezonams, bet ir visiems figūros tipams. Ji gali vaidinti tiek suknelės, tunikos ar ilgų marškinių vaidmenį.

Su marškinių tipo suknele lengvai galima derinti norimą avalynę bei kitus aksesuarus ar drabužius. Be abejonės, dėl jos praktiškumo, ji karaliauja ištisus sezonus, naudojant įvairius audinius.

Džinsai + palaidinė + aukštakulniai

Instagram neįsivaizduojamas be keleto nuotraukų per dieną naudojant tokį derinį. Džinsai, įprasta palaidinė ar marškinėliai ir aukštakulniai – šis derinys tapo klasika. Jei norisi šiek tiek puošnumo, bet jaustis komfortiškai, tuomet tai bus tinkamas pasirinkimas. Beje, šį derinį galima užbaigti kartu su švarku ar odine striuke.

Midi sijonas + marškinėliai + sportiniai bateliai

Neįpareigojanti apranga karštai vasaros dienai. Tinkamai pasirinktas midi ilgis leis laisvai jaustis bei atrodyti itin moteriškai ir elegantiškai.

Romantiško stiliaus ilga suknelė + įsispiriamos šlepetės

Užsimerkus galima įsivaizduoti palmes ir jūrą, o pakrantėje lengvai plevėsuojančią suknelę.

Lininė suknelė + skrybėlė + pinta rankinė

Linas niekada nepaliks mados pasaulio, todėl, pasirinkus klasikinio modelio suknelę, galima bus ją dėvėti vėl ir vėl. Skrybėlė ir pinta rankinė suteikia atostogų dvelksmą. Žinoma, toks įvaizdis netiks vaikščioti mieste ar į darbą.

Oversize džinsinis švarkas + suknelė

Džinsinis oversize švarkas tinkamas dėvėti prie daugelio vasarinių drabužių. Ypač aktualus lengvai krentančio audinio ir grubaus džinso derinys.

Kombinezonas + grubi avalynė

Kombinezono daugelis moterų nesirenka dėl jo neuniversalumo ir, tam tikrais atvejais, nepatogumo. Tačiau, sutikite, kad turint tokį drabužį nereikia svarstyti kokia palaidinė dera prie apačios ir atvirkščiai.

Moteriška suknelė + kaubojiški batai

Toks derinys sutinkamas drąsių moterų, kurios nebijo išsiskirti, garderobe. Kaubojiški batai ne tik suteikia įvaizdžiui originalumo, bet ir atkreipia į save dėmesį. Neslėpsiu, toks įvaizdis atrodo net šiek tiek seksualiai.

Smėlio atspalvio derinys

Vasara asocijuojasi su šviesiais atspalviais, todėl smėlio tonai, kaip tik ir primena saulę ir atostogas. Šviesiai rusvi atspalviai derinami tarpusavyje ar su balta spalva visuomet atrodys šviežiai ir prabangiai.

Šortai + švarkas

Ar tai būtų vientisas kostiumas, ar prie švarko derinti džinsiniai šortai, tokia kompozicija gyvuoja jau ne pirmą sezoną ir gyvuos dar ilgai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)