Taip, ji tikrai nemažai žino apie tai, kaip sukurti šou, ... bei tinkamai pasipuošti. Apie tai, kokius stilingus drabužių derinius ji pasiūlytų visoms darbo savaitės dienoms, rašo portalas „Pure Wow“.

Pirmadienis: jaukus megztinis ir vidutinio ilgio sijonas

Pirmadienis tiesiog prašosi šilto ir jaukaus megztinio bei švelnaus satino sijono. Nedrįstumėte įsispirti į basutes mūvėdamos kojines? Tuomet rinkitės aulinukus, kurie tikrai nesugadins viso derinio.

Antradienis: ilgas laisvo kirpimo paltas, megztukas, balti marškinėliai ir apytrumpės kelnės

Imkitės tvarkyti reikalus vilkėdamos ši daugiasluoksnį derinį, kuris tiesiog šaukte šaukia: „Atsargiai, reikalų imasi tikra moteris“. Prie šio derinio rinkitės įsispiriamas klumpaites ar aukštakulnius (priklausomai nuo susitikimo pobūdžio arba ... nuotaikos).

Trečiadienis: odinis švarkelis ir romantiška suknelė

Grubokas odinis motociklininko švarkelis ir gėlėta romantiška suknelė. Toks derinys puikiai tiks lakstyti po miestą ir tvarkyti reikalus.

Ketvirtadienis: golfas ir plačios plazdančios kelnės

Toks vienspalvis derinys puikiai tiks biurui, o pasirinktas kelnių modelis reiškia, kad nereikia aukoti patogumo dėl noro darbe atrodyti profesionaliai.

Penktadienis: susisiaučiama palaidinė ir tiesaus kirpimo džinsai

Derinkite prabangiai atrodančią per liemenį susisiaučiančią šilko palaidinę ir tarsi nuplėšta apačia džinsus. Nepamirškite įsispiriamu aukštakulnių kurpaičių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)