Prigludusios klasikinės kelnės. Šviesios ar tamsios kiek siauresnio silueto kelnės puikiai tiks tiek prie aukštakulnių batelių, tiek prie sportinukų. Norėdama sukurti dalykinį įvaizdį, prie jų derinkite elegantišką palaidinę ar klasikinius marškinius, o laisvesniam stiliui tiks trikotažiniai marškinėliai arba nertinis.

Vida Press nuotr.

Maža juoda suknelė. Kuo paprastesnis dizainas - tuo geriau, daugiau galimybių ją pritaikyti įvairioms progoms. Jei norisi įdomesnės suknutės, atkreipkite dėmesį į originalesnę iškirptę, rankovių formą.

Vida Press nuotr.

Elegantiškas baltas švarkas. Šis drabužis įvaizdžiui suteiks prabangos, jį galėsite vilkėti ir prie kokteilinės suknelės, ir prie džinsų. Prižiūrėti baltą švarką nėra paprasta, tačiau vienas kitas pasirodymas viešumoje ir bet kokie priežiūros rūpesčiai atsipirks su kaupu.

Vida Press nuotr.

Klasikiniai balti marškiniai arba palaidinė. Šviesus drabužis visuomet papuošia, kuria profesionalumo įspūdį. Klasikiniai marškiniai - būtina garderobo detalė, jie pravers, kai norėsite atrodyti puošniau arba kai pritrūks idėjų, kuo apsirengti.

Vida Press nuotr.

Masyvūs saulės akiniai. Klasikinio dizaino tamsūs akiniai nuo saulės visuomet atrodo prabangiai. Nors kiekvieną sezoną akinių tendencijos keičiasi, klasikinė katės ar drugelio rėmelių forma išlieka madinga, varijuoja tik spalvos ir stiklų efektai. Jei nusprendėte investuoti, rinkitės klasikinį dizainą, masyvesnius ir tamsius rėmelius.

Vida Press nuotr.

Elegantiška rankinė. Rudens sezonui puikiai tiks elegantiška tamsesnio atspalvio rankinė. Verta įsigyti talpesnę ir kietos formos - tokia ne tik praktiškesnė, bet ir atrodys solidžiau.

Vida Press nuotr.

Suvarstomi aulinukai. Rudenį be aulinukų išsiversti sunku, suvarstomi plokščiapadžiai lietaus metu ne pats praktiškiausias pasirinkimas. Įsigykite kokybiškos odos rokerių stiliaus aulinukus, kurie stilingai atrodys tiek prie džinsų, tiek midi ilgio sijono.

Vida Press nuotr.

Perlų papuošalai. Tai amžina klasika, puošianti ir jauną merginą, ir brandesnio amžiaus moterį. Perlų auskarai, apyrankės ar žiedai tiks prie kelnių kostiumo ar vakarinės suknelės. Sakoma, kad tikri perlai padeda išsaugoti jaunystę, puoselėti grožį ir neprarasti sveikatos.

Vida Press nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)