Ypač tai pasakytina apie batus. Savęs riboti, žinoma, neverta, nes siūlomas labai platus ir įvairus avalynės asortimentas, pradedant kaubojiško tipo avalyne ir baigiant kristalais puoštais bateliais.

Visgi jei norite susitapatinti su visiškai finansiškai savęs nevaržančia dama, rinkitės krokodilo odos imitacijos avalynę, pataria portalas whowhatwear.co.uk.

Iš krokodilo odą imituojančios medžiagos pagamintus batus teko pastebėti per tokių mados namų kaip „Ganni“, „Rejina Pyo“ ir dizainerės Tory Burch kolekcijų pristatymus, bet užvis šauniausia tai, kad jų galima rasti ir tarp populiarių greitosios mados gamintojų, kurių parduotuvių apstu ir Lietuvoje.

Šių batų magiją taikliausiai apibūdina pakilumo ir elegancijos pojūtis, apimantis juos apsiavus. Labai svarbu ir tai, kad šio efekto pavyksta pasiekti be didelių investicijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt