13
Kitas

Batai, kurių reikia kiekvienai moteriai

Statistika rodo, kad šiuolaikinė moteris turi 21 porą batų, o vyras – 12 porų batų, nors iš jų nuolatos avi tik 3! Ar nebus taip, kad savo sportiniuose bateliuose tūnote ir karštą vasaros dieną, ir einate į susitikimą ar pasimatymą?

Mes rekomenduojame aprangą ir apavą derinti prie situacijos, o jeigu jūsų spinta lūžta nuo batų, pasitikrinkite, kokio modelio jie yra. Gal jūs išprotėjusi dėl aukštakulnių ir iš 21 poros jų turite… 20? Ir kai draugai pakviečia į iškylą gamtoje, jūs išraudusi atsisakote važiuoti, nes neturite kuo apsiauti, juk su aukštakulniais neiškylausi? Kad taip nenutiktų, atlikite spintos reviziją.

Ir nors vienai moteriai gali reikėti 101 poros batų, kitai užteks ir 4 porų. Viskas priklauso nuo jūsų gyvenimo būdo, meilės madai ir galimybių. Todėl mes apsvarstėme, ko reikia kiekvienam vakarų pasaulio žmogui, kuris laiką leidžia ne po palme klausydamasis bangų ošimo, o dirba, leidžia laisvalaikį su draugais, šeima, atostogauja bei eina į įvairius renginius. Skirtingoms situacijos reikia skirtingos avalynės.

Tad žemiau aprašome, kokios avalynės reikia jai ir jam, kad niekada neiškiltų problema, jog prieš tam tikrą progą neturite kuo apsiauti.

Batų modeliai

13
Kitas

Batai, kurių reikia kiekvienai moteriai

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)