Jeigu norite nešioti rudeninį paltuką ar megztinį, tačiau jaučiate, kad jie kiek atsibodo, yra nesudėtinga išeitis. Savo įprastus drabužius atgaivinkite detalėmis. Derinių išvaizdą gali pakeisti ne tik skirtingi aksesuarai bet ir tinkamai parinkti akcentai.

PALTUKAS

Ar kiekvieną dieną vilkite tą patį paltą ir jums pabodo keisti šalikus? Šį drabužį geriausiai pakeis naujos sagos arba kailinė apykaklė. Geriausias pasirinkimas - ryškios kontrastingos spalvos kailis. Jis gali puikiai atstoti šalikus ar skareles bei tarnauti kaip palto apykaklė.

MEGZTINIS

Ko gero, neįsivaizduojame šaltojo metų laiko aprangos be jaukaus ir šilto megztinio. Visai nesvarbu ar jis margintas raštais, karoliukais, ryškiomis spalvomis ar yra minimalistinio dizaino ir tamsaus atspalvio. Jeigu turite megztuką, kurį galbūt nešiojate galbūt jau nevieną sezoną, įsigykite netradicinio silueto modelį. Tai gali būti ir asimetriško kirpimo megztinis, pailgintų rankovių a priešingai - trumpesnio silueto.


Pull&Bear, gamintojų nuotr.

AVALYNĖ

Nesunku atspėti, kad jūsų spintoje daugiausiai rastume juodos ar rudos spalvos avalynę. Tačiau šį rudenį ir ateinančią žiemą dizaineriai griežtai pasisako prieš tamsias spalvas ir nuobodžius modelius. Madingi dviejų tipų batai - siuvinėti karoliukais, dekoruoti augaliniais bei kitokiais motyvais ir baltos spalvos. Jūsų valia, kokius pasirinksite, tegul tokia avalynė tampa aprangos akcentu, nebūtinai spalviškai priderintu.

Zara, gamintojų nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)