Tačiau kirpčiukų stilių egzistuoja nevienas. Kam ilgi ir kone akis dengiantys tiks, o kam geriau atrodys trumpi, it Amelijos iš Monmartro. Tad, jei esate pasiryžusios išbandyti naują šukuoseną, atkreipkite dėmesį į tai, kokie kirpčiukai jums labiausiai tinka.

OVALAS

Ovalaus veido formos savininkėms tiks bet kokie kirpčiukai: ilgi, trumpi, su sklastymu per vidurį (primenantys Brigitte Bardot šukuoseną), sušukuoti ant šono. Jie gali būti stori (angl. Blunt bangs) arba ploni ir vos dengiantys veidą.

Karlie Kloss

APSKRITIMAS

Kadangi jūsų veidas kiek trumpesnis ir apvalesnis nei ovalas, jums geriausiai tiks lengvi kirpčiukai, iškarpyti arba perskirti ant šono. Tokiu būdu jūsų veido forma dar labiau nesutrumpės, o proporcijos bus išlaikytos. Norinčioms išbandyti itin trumpus kirpčiukus.

Emma Roberts

PAILGAS VEIDAS

Pailgam veidui reikia suteikti optinę iliuziją, kad jis yra kur kas trumpesnis ir labiau primenantis ovalą. Tad tam tikrai geriausiai tiks kirpčiukai, kurie siektų antakius ir būtų tiesiai nukirpti. Taip uždengsite aukštą kaktą ir padailinsite galbūt kiek per ilgą nosį. Taip pat svarbu, kad jūsų naujųjų kirpčiukų kraštai būtų šiek tiek ilgesni ir dailiai įrėmintų veidą.

Sarah Jessica Parker

KVADRATAS

Tokia veido forma primena pailgą veidą, tačiau jis turi žymiai griežtesnius bruožus, stipriai išreikštą skruostikaulio liniją. Sušvelninti šį griežtumą padės išilgai iškarpyti kirpčiukai arba kirpčiukai ant šono. Taip pat svarbu, kad jūsų plaukai būtų šiek tiek pakarpyti šonuose, kadangi tokia papildoma plaukų apimtis sušvelnins ir paslėps jūsų skruostikaulius.

Liv Tyler

ŠIRDIS

Širdies forma kiek primena ovalą, tačiau skirtumas tas, kad tokio veido smakras yra smailėjantis, o kakta - asimetriška. Tad tokiu atveju labiausiai jums tiks kirpčiukai ant šono arba lygūs, bet ploni kirpčiukai.

Rihanna
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)